ΝΥΦΟΥΛΑ 5η ΦΟΡΑ Η ΦΟΒΕΡΗ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ!

 

Ασε τις κακίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, γνωστό είναι από την εποχή της Δαλιδάς και της Σαλώμης, ότι ο άνθρωπος έχει τις ζήλιες του. Πώς να το χωνέψουν μερικές μερικές ότι η πασίγνωστη και μακράν Νο1 κυρία της τηλεόρασης, ενώ βαδίζει στα 63 της θα κάνει έναν ακόμα γάμο. Με τον 77χρονο Νίκο Μουνδρέα, πολύ βαρβάτο εφοπλιστή.

Εκλεκτοί ένας κι ένας οι προηγούμενοι σύντροφοι και τέσσερις σύζυγοι της Ελισάβετ Τσαρλαμπά, κόρης του βουλευτή Τσαρλαμπά και αποφοίτης του Αρσακείου. Τέχνη να αρέσεις και στα 30, και στην έβδομη δεκαετία της ζωής σου. Και να μη σταματάς να ερωτεύεσαι, αλλά και να σκλαβώνεις με την προσωπικότητά σου τον άλλον.

Μήπως την ξαναδούμε στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, έτσι ανανεωμένη που είναι με το νέο έρωτά της, με τον μέλλοντα σύζυγό της. Είχε ξεκινήσει από το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, δίπλα στον Τέρενς Κουίκ, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ! Στη συνέχεια η άλλοτε οργανωμένη στη νεολαία του Κ.Κ. Εσωτερικού έκανε έναν μεγάλο κύκλο, Σκάι, Mega, Star, Αντένα, επιστροφή στο Mega, Alpha και πάλι στην κρατική ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λέει ο Σαρκοζί για το αιδοίο της Κάρλας