ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ...

 

...σε μια σαπουνόπερα ολκής. Αυτή η σειρά τα έχει όλα εν αφθονία: Μέση Ανατολή, Αραβία, πόλεμοι, δικτάτορες, Αμερικάνοι, ίντριγκες, έρωτες, gay, νόθα παιδιά, φανατικούς ισλαμιστές, βομβαρδισμούς, δολοφονίες, παλάτια, νοσοκομεία, υψηλή ραπτική, τζιχαντιστές, πανέμορφες γκόμενες, ημίγυμνους άντρες, χλιδή, φτώχια… τα πάντα σας λέω.

Το Tyrant είναι αμερικάνικη δραματική τηλεοπτική σειρά του Gideon Raff, και η πρώτη σεζόν που αποτελείται από 10 επεισόδια, παίχτηκε στο καλωδιακό κανάλι FX το 2014. Το 2015 παίχτηκε ο δεύτερος κύκλος και το 2016 ο τρίτος. Φτάνει μέχρι εκεί. Δεν θα υπάρξει άλλος, μια και ήδη το παρατράβηξαν και το έκαναν αηδία. Να σας πω την αλήθεια, αν και «σαπούνι» την πρώτη σεζόν την είδα ευχάριστα.

Ο Bassam "Barry" Al-Fayeed, ο νεότερος γιος ενός Άραβα δικτάτορα, που έχει φύγει από την πατρίδα του εδώ και 20 χρόνια, επιστρέφει με την γυναίκα του, τον γιο και την κόρη του, για να παραστούν στον γάμο του ανιψιού του. Του γιου του μεγάλου του αδελφού Jamal. Ο Bassam είναι παιδίατρος και παντρεμένος με την Molly, επίσης γιατρό. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους, ο πατέρας πεθαίνει, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Jamal –ο αδελφός του- και ο ίδιος για να τον βοηθήσει γίνεται σύμβουλος του. Το τι γίνεται από κει και πέρα δεν μπορώ να το περιγράψω γιατί θα σας κάνω το κεφάλι καζάνι…. που βράζει. Όπως βράζει και η όλη κατάσταση στο Abuddin, τόσο στα πολιτικά όσο και στα προσωπικά των ηρώων…. Ένας απίστευτος αχταρμάς και κυκεώνας!

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο nikosonline.gr