ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

 

Κι ένα ευχάριστο, ρε! Κάθε μέρα μας πνίγουν τα κακά νέα. Ούτε αναπνοή δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε, το ένα καπάκι μετά το άλλο άσχημο το τρώμε στη μάπα.

Σου λέω ότι το διάβασα με ευχαρίστηση. Ότι η κυρία Μαρία Ηλιάκη τα ξανάφτιαξε με τον πρώην της, ο οποίος πλέον δεν είναι πρώην. Και ελπίζω να μη ξαναγίνει πρώην.

Προσωπικότητα της εγχώριας τηλεόρασης η κυρία Μαρία Ηλιάκη, είναι επόμενο να παίζει το πανελλήνιο ενδιαφέρον για τα συναισθηματικά της. Τα ερωτικά της. Τα προσωπικά της. Ότι στις καλοκαιρινές της διακοπές χώρισε με τον δικό της. Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Της έδωσε το μπικίνι στο χέρι. Άσχετο.

Σημασία έχει ότι η παρουσιάστρια, η βοηθός παρουσιάστρια, δεν γνωρίζω ακριβώς, διότι όπως πολλοί Έλληνες τους τελευταίους μήνες έχω κόψει τις παρτίδες μου με το κουτί. Έλεγα ότι σημασία έχει ότι η showoman σε πρώτο πλάνο, σε δεύτερο, άσχετο, ξανάγινε ζευγάρι με τον πρώην της.

Με την ευκαιρία. Πόλεμος γίνεται ανάμεσα σε Μαρινάκη και Ιβάν. Σκοτωμός, σου λέω, τα τηλεοπτικά επιτελεία των μεγαλομετόχων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Ποιος θα εξασφαλίσει στο νέο του κανάλι την 40χρονη δημοσιογράφο. Το παρέλειψα αυτό, η κυρία Ηλιάκη αναφέρεται ως δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβουν οι κραυγές και οι φίθυροι για Ιβάν