Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΩΣ... ΠΑΙΖΕΤΑΙ

 

Είναι είδηση. Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πασίγνωστο επιχειρηματία και καναλάρχη Δημήτρη Κοντομηνά. Είναι γεγονός η εν λόγω απόφαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Κοντομηνά. Για φοροδιαφυγή. Για ξέπλυμα χρήματος.

Τι λέει η πιάτσα; Ποιά είναι τα «σχόλια» της παραλίας της πιάτσας. Ότι η δικαιοσύνη τσίμπησε τον χοντρό γιατί είναι κόντρα στην κυβέρνηση. Ότι άνετα η υπόθεση θα κρατιόταν στο συρτάρι, όπως άλλες για άλλους. Τι σημαίνουν αυτά;

Ότι δεν έχουμε τυφλή δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την έγκυρη γνωμάτευση της παραλίας και της γαλαρίας. Ότι η κυβέρνηση έχει τη δύναμη, τον τρόπο, να κάνει δύσκολη τη ζωή σε κάποιους.

Παρακάτω. Για το κωλομπάρεμα της είδησης, τι έχεις να πείς; Η είδηση είναι είδηση, ότι ασκήθηκε δίωξη στον Κοντομηνά, που δεν πήρε άδεια για κανάλι προκειμένου να συμβάλει κι αυτός στον αγώνα κατά της διαπλοκής. Να, όμως, την είδηση, το γεγονός της δίωξης το μετέδωσαν όπως γουστάρουν τα μήντια. Άλλα το έθαψαν, άλλα το έκαναν παράρτημα. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχουμε μπέσα για μπέσα κυβέρνηση, ούτε δικαιοσύνη όμως τουλάχιστον έχουμε δημοσιογραφία.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν καρατομήθηκε στο Mega ο Χατζηνικολάου