Ο ΙΒΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΛΑ ΠΑΟΚ!!!

πηγή: Intime
 

Άσε τι λένε. Μια λέξη ταιριάζει για την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο ποδόσφαιρο. Η λέξη “φιάσκο”.

Ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ έχει πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του και όλα τα γένεια στο πρόσωπό του. Και δεν έχει πάρει τίποτα. Μόνον αποτυχίες αγωνιστικές. Κάθε χρόνο και χειρώτερα.

Άσε τι λένε. Δεν είναι κορόϊδο ο Ρώσος. Κοροϊδεύουν τον κόσμο αυτοί που γράφουν πράγματα εξωφρενικά. Ότι ο Ιβάν είναι ηγέτης, είναι σκληρός, θα κάνει και θα ράνει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Ιβαν έχει πληρώσεί ήδη τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια περισσότερα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Και ο ΠΑΟΚ μειονεκτεί από τους αντίπαλους του. Δικαιολογημένα, λοιπόν, με την άδεια για κανάλι που πήρε ο Σαββίδης είναι απίστευτα προσεκτικός. Δεν θέλει να επιτρέψει στον εαυτό του μια ακόμα αποτυχία πανηγυρική, όπως με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνον ότι θα χαθούν εκατομμύρια, και στην τηλεόραση είναι πιο εύκολο από το ποδόσφαιρο να πετάξουν με κανονικά φτερά τα πακέτα. Είναι και το προσωπικό γαμώτο.

Δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη ο Ιβάν να συνεργαστεί με κανάλι που δεν έχει άδεια. Να πάει στα σίγουρα. Με κανάλι που ήδη λειτουργεί χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Δουλεύουν τον κόσμο με τον Ιβάν