ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Ποια είναι αυτή η τηλεοπτική σειρά του ITV που γυρίζεται στην Κέρκυρα, και ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν; Όλα θα τα μάθετε μ’ αυτό το άρθρο, στο οποίο θα σας τα εξηγήσω πολύ αναλυτικά.

Μια νέα σειρά έξι επεισοδίων ξεκίνησε να προβάλλεται στο βρετανικό κανάλι ITV, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, μια και εξελίσσεται στην Κέρκυρα. Το κλασικό, πολυδιαβασμένο βιβλίο του Gerald Durrell, «Η οικογένειά μου κι άλλα ζώα» είχε μεταφερθεί στην τηλεόραση από το BBC το 1987, αυτήν τη φορά όμως η σειρά «The Durrells» είναι βασισμένη στην κερκυραϊκή τριλογία του, στην οποία πρωταγωνιστούν οι πολυβραβευμένοι Keeley Hawes και James Cosmo, ενώ συμμετέχουν και Έλληνες ηθοποιοί. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Durrell που εγκαταστάθηκε στο νησί το 1935 και έζησε εκεί μέχρι το 1939.

Έχοντας χάσει τον σύζυγό της πριν από χρόνια και με τα χρήματα της οικογένειας να έχουν σχεδόν εξανεμιστεί, η Λουίζα Ντάρελ αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει τη ζωή της. Στις 22 Ιανουαρίου 1935 ο μεγάλος της γιος και επίδοξος συγγραφέας, Λόρενς Ντάρελ, παντρεύεται τη Νάνσυ Μάγιερς και είναι αυτός που πείθει τη μητέρα του, να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Κέρκυρα, μαζί με τα τρία αδέλφια του.

Διαβάστε τη συνέχεια δείτε και 3 βίντεο στο nikosonline.gr