ΟΧΙ ΚΑΙ «ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

ΚΑΛΟ. Διέψευσε ο Παναθηναϊκός δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία σκέπτεται, σκεπτόταν να πάρει προπονητή τον Μάρκο Σύλβα. Επόμενο. Ο Πορτογάλος είχε δουλέψει στον Ολυμπιακό. Αλλοίμονο. Στον Παναθηναϊκό όχι και «μολυσμένος» προπονητής. Καλύτερος ο Στραματσόνι.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Και μόνον ότι θυμίζουν τι είχε πει προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ. Τι είχε πει; Καμιά αξία ο,τι κι αν είχε πει. Καλό, κακό. Επιτέλους!!! Τρεις χιλιάδες χρόνια δημοκρατία, ακόμα δεν το έχουν εμπεδώσει. Να μην παίρνουν τους μετρητοίς ό,τι λέγεται πριν την κάλπη. Και μετά τις εκλογές.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 24 χρόνια εκλέγεται στις ΗΠΑ ο Μπίλ Κλίντον. Νέος πρόεδρος. Διαδηλώσεις, στην Αθήνα από τους συριζαίους με πρώτο και καλύτερο τον Στραύρο Κοντονή. Επίδειξη αντιαμερικανισμού. Το μάθατε, ε; Η Αμερική με Τραμπ... άλλαξε, όχι ο σύριζας. Γι’ αυτοί οι σύντροφοι θα αποδεχθούν με τιμές και εθνικές ελπίδες τον Ομπάμα.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι αυτοί που έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική Δεν εκτέλεσαν συμβόλαιο. Κάνανε μεροκάματο δεν πήραν από κανέναν πρόεδρο ΠΑΕ. Αυθόρμητα ενέργησαν κατά του διορισμένου πρόεδρου των διαιτητών, με την ανάληψη της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο ίδιος ο Μπίκας έκαψε το σπίτι του