Ο ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΗ;

 

Η κυρία Αγγελική Ηλιάδη είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Και λοιπόν; Επειδή διασκεδάζει κάποιο συγκεκριμένο κοινό σε νυχτερινά μαγαζιά αξίζει να δημοσιοποιείται η άποψή της για τον... Ντόναλντ Τραμπ;

Είμαστε της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Κοινωνία για χαστούκια. Να ερωτάται η κυρία Αγγελική Ηλιάδη και να δημοσιεύεται, να βγαίνει στο αέρα από την τηλεόραση, το συναίσθημά της καλλιτέχνιδος που την κτύπησε από την εκλογή του Τραμπ.

Φοβερά πράγματα. Νοιώθει ανασφάλεια για το μέλλον το κορίτσι, και το συμπονώ γι’ αυτό, επειδή εξελέγη πρόεδρος ο Τραμπ που, όπως λέει «της σηκώνεται η τρίχα», της έχει δημιουργήσει τρομερά άγχος...Ούτε η Χίλαρυ Κλίντον δεν θα μιλούσε έτσι. Κι όμως, όλα αυτά γράφονται και τα παίρνουν στα σοβαρά οι δημοσιογράφοι.

Με τον σύζυγό της, τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, πως είναι τα πράγματα; «Έχω μπερδευτεί κι εγώ! Χώρισα ή όχι; Έχουν γραφτεί χιλιάδες σενάρια» απορεί το κορίτσι. Εδώ έχουν αρχίσει να γράφονται σενάρια για το ζευγάρι Μπίλ-Χίλαρυ Κλίντον!

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον ο Γκέντσογλου δεν έχει μπερδευτεί από τα δημοσιεύματα, τα σενάρια, κι αυτός γνωρίζει αν χωρίσανε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ομπάμα στην Αθήνα ήταν πιστός στην Μισέλ