ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ... ΑΤΥΧΟΙ

 

Ποδόσφαιρο απόψε από ομάδες ελληνικές. Επιτέλους! Καιρός ήταν. Με ευρωπαϊκό χρώμα, μάλιστα. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εμφανιστούν στους δέκτες μας σε παιχνίδια του γιουρόπα ληγκ. Να σου πω τι πρόκειται να δεις.

Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόυς στο Καραϊσκάκη. Κερδίζει ο πρωταθλητής και ο φιλοολυμπιακός τύπος θα το πανηγυρίσει λες και πήραν το τρίποντο από Ρεάλ και Μπαρτσελώνα.

Δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός. Επιτόπου θα ανοίξουν το κουτάκι με τις δικαιολογίες. Δεν τον ήθελε η μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν της κλάσεως Μπάγερν. Ύποπτος ο Τσέχος διαιτητής. Παίζει και το άλλο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει ή χάσει. Η ομάδα ήταν σε κακή μέρα.

Άγιαξ- Παναθηναϊκός. Χάνει η ελληνική ομάδα. Λέμε το αναμενόμενο. Η έκπληξη, που ποτέ δεν αποκλείεται στο ποδόσφαιρο, είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Λοιπόν. Αναμενόμενο κι εδώ το σκηνικό, όπως και να κάτσει το ματς. Ευρω-Παναθηναϊκός αν πάρει αποτέλεσμα. Αν χάσει μ’ ένα γκολ διαφορά, κάποιο «Χ», τότε έπεσε ένδοξα, θυμήθηκε την Ιστορία του, θα μπορούσε να κερδίσει.

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ. Τρίτο αποτέλεσμα η νίκη του ΠΑΟΚ. Που είναι κολοσσός αν την πάρει. Που τα έδωσε όλα, αν έρθει ισοπαλία. Που πάλαιψε αν χάσει μ’ ένα γκολ. Που αν φύγει
με δύο-τρία γκολ φταίει ο Ίβιτς, κάποιοι παίκτες.

Μιά ζωή τα ίδια. Υπερβολές. Και στη νίκη και στην ήττα.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο 4 ομάδες; Υποβιβασμός σε όλο το πρωτάθλημα