ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΙ... ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!

πηγή: Intime
 

Μέτωπο κατά Μαρινάκη δουλεύει της τελευταίες εβδομάδες. Περίεργο να έχουν υπερεκτιμήσει τον ''κίνδινο''(;) να γίνει και συνάδελφος ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού οι άλλοι καναλάρχες. Οι γνωστοί. Που παραμένουν στο παιχνίδι αφού ναυάγησε πανηγυρικά η υπόθεση χορήγησης 4 νέων καναλιών.

Οι μεγαλομέτοχοι του mega, του αντένα, του star, του σκαϊ βρίσκονται και από κοντά, τα λένε «συνωμοτικά», άλλο ότι έχουν τις διαφορές μεταξύ τους. Κάπου συγκλίνουν για να κρατήσουν όσο γίνεται μακριά τον Μαρινάκη από το γήπεδο της τηλεόρασης.

Προς το παρόν ο εφοπλιστής είναι ο ''χαμένος'', διότι... έχασε το κανάλι για το οποίο είχε πλειοδοτήσει, με την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού. Και επειδή δεν του επέτρεψαν, όπως ζήτησε, να αρχίσει να εκπέμπει το δικό του κανάλι, το One. Στο μεταξύ, σύμφωνα μ’ όλες τις προβλέψεις, θα περάσουν αρκετοί μήνες, ίσως κι ένας χρόνος, για να επαναληφθεί ο διαγωνισμός.

Μήπως, όμως, ο Μαρινάκης είναι ο μεγάλος κερδισμένος, όχι ο μεγάλος χαμένος, όπως λένε οι αντίπαλοι του; Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τα εκατομμύρια που γλύτωσε, που θα χρειαζόντουσαν να ξοδέψει για την αγορά της άδειας, και της λειτουργίας του καναλιού. Χαμένα λεφτά, απίθανο να γύριζαν πίσω από μία πεθαμένη διαφημιστικά αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

Από Μαρινάκη ζήτησε 100 πακέτα ο Κοντομηνάς