ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ... ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

 

Γυμνή, όπως την γέννησε η μάνα της, φωτογραφήθηκε η ντοπαρισμένη Πηγή Δεβετζή, βέβαια σε πόζα αθλητική. Άλτρια είναι η 41χρονη πρώην πρωταθλήτρια, ρίχνει στον αέρα ένα πήδημα μπροστά στην κάμερα του φωτογράφου. Και φέρεται με μία ατάκα να μας συστήνει: ''Κάνε άλμα εις τριπλούν! Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση''.

09-12-16devetzi

Περί του aids ο λόγος. Άρα, δικαιολογείται(;) η καμπάνια του περιοδικού Down Town που ζήτησε και τη συμβολή της κυρίας Δεβετζή, να ενισχύσει τον αγώνα, τη διαφώτιση από τους κίνδυνους του aids.

Κανένα πρόβλημα για το περιοδικό, για τους αναγνώστες του, αλλά και για την κοινωνία σήμερα επειδή η Πηγή Δεβετζή συνελήφθη ντοπέ και της αφαίρεσαν το μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του 2008. Φαινόμενο της εποχής μας. Έχουμε ξεπεράσει και την ενοχή και τη ντροπή του ντοπαρισμένου. Ο φαρμακωμένος αθλητής είναι αποδεκτός, όπως κι εκείνος που δεν ντοπάρεται, που δεν πιάνεται ντοπαρισμένος.

Να μην αποφύγουμε την κριτική της φωτογραφικής δημιουργίας. Το φωτοσόπ ασχημίζει το τόσο εκφραστικό πρόσωπο της κυρίας Δεβετζή, της οποίας η γύμνια στη φωτογραφία εξαφανίζει, ευνουχίζει και τη σεξουαλικότητα στο αθλητικό της κορμί.

Διαβάστε ακόμα:

Την λέω την ηλικία μου