ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ... ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

 

Δεν ντρέπονται να τα γράφουν. Όχι, δεν ντρέπονται, και ποιόν να ντραπούν. Μήπως αυτούς που τα λένε όσα γράφονται; Πέθανε ο πασίγνωστος Άγγλος τραγουδιστής Τζώρτζ Μάικλ κι ήταν επόμενο, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, να λέγονται και να γράφονται διάφορα. Περίεργα, απίθανα, τρελά, φανταστικά και πραγματικά.

«Το μεγάλο όνειρο του Τζώρτζ ήταν να γίνει πατέρας!» είπε ο τελευταίος εραστής του μακαρίτη τραγουδιστή. «Ήθελε την δική του οικογένεια, όπως ο φίλος του Έλντον Τζων, που με τον σύντροφό του απέκτησαν παιδιά με παρένθετες μητέρες». Μα, είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, πως να τα χαρακτηρίσεις;

Πέθανε ο Τζώρτζ Μάικλ. Δεν σηκώνει να πεις τίποτα σε βάρος ενός ανθρώπου που πλέον δεν υπάρχει στη ζωή. Πολύ περισσότερο όταν ο πεθαμένος δεν σ’ έχει βλάψει προσωπικά. Ό,τι έκανε στη ζωή του, είχε ως αποτέλεσμα, θετικό και αρνητικό, τη δική του ζωή, όχι τη δική σου.

Ποιός θα ήθελε μπαμπά έναν gay; Αυτό είναι το λιγώτερο. Η κουβέντα, βέβαια, είναι ακαδημαϊκή, όχι προσωπική για τον κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνη. Ποιός θα ήθελε να έχει πατέρα μια διασημότητα που η καθημερινότητά του για χρόνια ολόκληρα, για δεκαετίες ήταν πνιγμένη στα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις στατιστικές το παιδί γλυτώνει μόλις στο 17%. Με γονέα ή κηδεμόνα Νο1 καλλιτέχνη, Νο2 φιρμάτο, Νο 3 ναρκομανή, το παιδί κατά 83% θα κρατηθεί μακρυά από νορμάλ προσωπική ζωή.

Ο αραβικής καταγωγής εραστής του Τζώρτζ Μάικλ θαρρεί πως τιμάει τη μνήμη του αγαπημένου του όταν βγάζει στον αέρα τέτοια κουβέντα: «Το όνειρό του ήταν να γίνει πατέρας». Είναι σίγουρο, ότι ο πρόσφατα αποθανών τραγουδιστής, αν είχε πραγματοποιήσει το όνειρό του, αναρωτιέμαι, θα είχε ολοκληρώσει, θα είχε δικαιώσει την ύπαρξή του.

Διαβάστε ακόμα:

Την κοπάνησε κι ο Γιώργης!