ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΤΑΜΤΑ

 

Η ηλικία κάποιου, πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι επώνυμος, δεν είναι κάτι που αποτελεί μυστικό. Με το που γεννιέσαι επιτόπου γράφουν την ημερομηνία στα κιτάπια. Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ο άνθρωπος αλλάζει, μεγαλώνει, μικραίνει, χοντραίνει, ομορφαίνει, φτωχαίνει, καραφλιάζει. Το πότε γεννήθηκε είναι στοιχείο αμετακίνητο.

Τι μαλακία, λοιπόν, είναι αυτό που παίζει κατα σύστημα στο διαδίχτυο. Ότι ο τάδε και η δείνα... αποκαλύπτουν, λέει, την ηλικία τους. Έχεις ψώνιο να μάθεις πόσο χρονών είναι π.χ. η κυρία Τάμτα; Χέστηκα, θα μου πεις. Λέω γι αυτούς που κάθονται μπροστά στον υπολογιστή επειδή δεν ξέρουν πως να ξοδεύουν το χρόνο τους.

Ρεπορτάζ! Είχε γενέθλια η τραγουδίστρια και με την ευκαιρία αποκάλυψε, λέει, την ηλικία της. Είναι 36 χρονών. Ποιο μυστικό έβγαλε στην φόρα το κορίτσι από την Γεωργία; Πατάς στα πλήκτρα 5 γράμματα, Τ-Α-Μ-Τ-Α και παίρνεις την πληροφορία: γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου το 1981. Η αποκάλυψη!

Κάτι άλλο... απόκρυφο έχει να μας πει η κυρία Τάμτα; Να μας αποκαλύψει λίγο από το φτωχό στήθος της. Τα ξυλαράκια που έχει για πόδια. Κάτι, τέλος πάντων, προσωπικό από την σχέση της με τον κύριο Κασιδόκωστα. Επειδή φοβάμαι μήπως μας παραμυθιάζει με την ηλικία της. Μήπως όταν ήρθε στην Ελλάδα έφερε πλαστά χαρτιά και είναι μεγαλύτερη από τα 36.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξουαλικά άρρωστος ο Τζωρτζ Μάικλ