Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ

 

Παντρεύεσαι. Ξέχνα τον παπά, ποιός θα πει το παραμύθι στην εκκλησία. Η δουλειά θέλει κι’ έναν κουμπάρο. Εδώ σε θέλω. Ποιός θα είναι ο κουμπάρος σου, που πιθανότατα κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής σου θα σε βοηθήσει. Όπως παίζει και το τούμπα έργο. Ο γαμπρός να σταθεί στο πλάι του κουμπάρου.

Δεν λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα. «Με παρακάλεσε ο κουμπάρος μου ο Ψυχάρης να βοηθήσω...» είπε ο πρώην δημοσιογράφος και επίσης πρώην ευρωβουλευτής του σύριζα σύντροφος Βασίλης Μουλόπουλος. Δεν λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Έχει χρεοκοπήσει το ιστορικό εκδοτικό συγκρότημα ΔοΛ και... κλήθηκε ένας τίποτας, ο συγκεκριμένος Μουλόπουλος, λόγω... κουμπαριάς να δώσει... λύση. Έλεος, ρε!

Ποια διαπλοκή; Η κουμπαριά! Ο πανίσχυρος Σταύρος Ψυχάρης, με άγνωστη προσωπική περιουσία, με υψηλές γνωριμίες με μεγαλοεπιχειρηματίες και πρώην πρωθυπουργούς, με δεκαετιών επαφές με κόμματα, σήκωσε τα χέρια. Και... θυμήθηκε ότι στην καβάτζα έχει κουμπάρο τον άνθρωπο του Τσίπρα. Τον πρόεδρο της «Αυγής».

«Δεν είμαι επενδυτής...» λέει ο Μουλόπουλος. Τι είσαι; Κουμπάρος! Φοβερά πράγματα. Κι όμως τα λένε. Μπαίνω στο παιχνίδι της σωτηρίας του ΔΟΛ, διότι με παρακάλεσε ο... κουμπάρος μου ο Ψυχάρης.

Διαβάστε ακόμα:

Κολλητηλίκια όλοι οι πρωθυπουργοί με τον Ψυχάρη