ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που την έπεσαν σε πολύ επώνυμο δημοσιογράφο, όπως προχθές στον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο οποίος δεν είναι μόνον και πολύ επώνυμος, αλλά ένα μπλου τσιπ στα εγχώρια μήντια. Σχολιογράφος περιωπής. Και σοβαρό άτομο, μοναδικό του κουσούρι ότι είναι βάζελος για κλωτσές.

Κανένα πρόβλημα που ο άνθρωπος είναι Παναθηναϊκάκιας. Άρρωστος, όμως. Χολερικός οπαδός. Και τόσο εύκολα εκτίθεται στην Λεωφόρο. Αντιδράσεις γκεσταμπίτη χούλιγκαν. Τέτοια περίπτωση.

Επί του θέματος. Έπινε το ποτό του ο γιος του μακαρίτη θεατρικού συγγραφέα, η βαριά υπογραφή του ΔΟΛ, με την παρέα του σε μπαρ του Κολωνακίου, κι εκεί προέκυψε το show. Ο δημοσιογράφος άρπαξε ψιλές και χοντρές.

Είπαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στημένο κι όχι τέτοιο σκηνικό σε βάρος δημοσιογράφου. Τον μακαρίτη Νίκο Κακαουνάκη, την περίοδο που ήταν κι αυτός στα «Νέα», τον είχαν ρίξει σε ασβέστη.

Τραμπούκοι του Σύριζα την έκαναν τη βρωμοδουλειά στον Πρετεντέρη; Σε καμία περίπτωση. Είναι σεσημασμένος για την κυβέρνηση ο αρθρογράφος, όμως αποκλείεται ο τσαμπουκάς να έχει ροζέ καταγωγή Εξαρχείων.

Χαβαλές! Αυτό είναι. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, μην το αποκλείετε ο τσαμπουκάς να διεπράχθη για πλάκα! Συμβαίνει. Τον κουσουμάρισαν χωρίς την προσωπική του ασφάλεια και το αληταριό, περαστικό από την Τσακάλωφ, σκέφτηκαν να την... κάνουν. Τι είχαν να χάσουν! Έτσι, να έχουν να το λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Ρε κόπανε, ρώτησες τον Θεό;