ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ

 

Έγινε κι αυτό. Το απίθανο. Το εξωγήινο. Να κατηγορηθεί φόρα παρτίδα ο Σωκράτης Κόκκαλης για «συνεργασία» με τον γνωστό Θωμά Μητρόπουλο σε βάρος του Ολυμπιακού του Μαρινάκη. Ο ορισμός του αλλόκοτου. Να «ξεφωνηθεί», μάλιστα, ο πρόεδρος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιστορία του Ολυμπιακού από «πλευράς Μαρινάκη»!

Αν ο Ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα του 2017, τότε ο Μαρινάκης ΔΕΝ ισοφαρίζει το… ρεκόρ του Κόκκαλη. Την περίοδο 1996-2003 ο Ολυμπιακός με Κόκκαλη αφεντικό έγινε πρωταθλητής, ένα σερί 7 χρόνων. Αν ο Ολυμπιακός το πάρει και το 2017, τότε ο Μαρινάκης θα ελπίζει να σβήσει την αίγλη του προκατόχου του. Να ξεπεράσει τον Σωκράτη Κόκκαλη. Να γράψει αυτός, ο Μαρινάκης, το όνομά του στην Ιστορία ως ο πρόεδρος με περισσότερα από 7 πρωταθλήματα, αν βεβαίως ακολουθήσει και η κατάκτηση το 2018.

Που οφείλεται αυτή η ευθεία επίθεση στον 78χρονο Σωκράτη Κόκκαλη; Ο Μαρινάκης γνωρίζει περισσότερα από τον υπογράφοντα τη... δημοσιογραφική υπεράσπιση του Ολυμπιακού, γιατί κινδυνεύει από τον Κόκκαλη και τον Θωμά Μητρόπουλο. Μια πρώτη και εύκολη ερμηνεία είναι η απώλεια ψυχραιμίας του Μαρινάκη. Δεν αποκλείεται οι λόγοι να είναι προσωπικοί, οικονομικοί ανάμεσα στον νυν μεγαλομέτοχο που εξαγόρασε το πακέτο μετοχών από τον πρώην.

Αποκάλυψη. Πριν από δέκα μήνες ο Θωμάς Μητρόπουλος ζήτησε να συναντηθεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στον όποιο ανέφερε το εξής:

-Μου ζήτησαν να «βοηθήσω» να ανατραπεί στις εκλογές της ΕΠΟ η διοίκηση Γκιρτζίκη.

Γιατί το είπε αυτό ο Θωμάς στον Σωκράτη; Επειδή θεώρησε πως θα ήταν «παράλειψη» να μην τον ενημερώσει πριν ξαναβγεί «στο βουνό», αυτή τη φορά εναντίον της φιλοολυμπιακής διοίκησης της ομοσπονδίας.

Όταν το άκουσε αυτό ο γίγαντας Σωκράτης Κόκκαλης, κύτταξε τον Θωμά Μητρόπουλο λες κι απέναντι του βρισκόταν ένα «μικρόβιο». Ο πατριάρχης της διαπλοκής στην Ελλάδα, λέω για τον Σωκράτη Κόκκαλη, αυτός που περισσότερο από κάθε άλλον «νταβατζή» είχε συμμετοχή παρασκηνιακά στα πολιτικά πράγματα της χώρας, έδωσε στον Θωμά Μητρόπουλο τούτη την κουβέντα:

- Δεν μου είπες τίποτα. Δεν έπρεπε να μου πεις τέτοιο πράγμα. Κάνε ό,τι θες...

Τι σημαίνει αυτή η στάση του Κόκκαλη στον πρώην «συνεργάτη» του; Σημαίνει πως Δεν έχω σχέση μαζί σου. Ούτε εσύ έχεις κάποια υποχρέωση σε μένα. Δεν μ’ αφορά το τι κάνεις. «Επαγγελματίας» είσαι, κύριε Θωμά, πρόσφερε τις όποιες υπηρεσίες σου, όπως εσύ κρίνεις, ανάλογα με τις προσφορές που έχεις...


Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΦΝΙΚΑ... «ΕΥΡΗΚΑ!» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΕΝΤΟ!