ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ «SURVIVOR»

 

Σαρώνει το «survivor». Πριν πεις οτιδήποτε, στέκεσαι στο δεδομένο. Ότι είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα, σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει, που καταρρίπτει ρεκόρ στη τηλεόραση. Κι όταν λέω «σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει» εννοώ ότι έρχεται δεύτερο αν καταδικάζεις το φαινόμενο να βλέπει τόσο πολύς κόσμος το reality ή σ’ αφήνει αδιάφορο.

Ναι, έρχεται δεύτερο το αν σε ικανοποιεί η παρακολούθηση του survivor. Αν προτιμάς αυτό ή κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ένα άλλο reality, μια ταινία, κάποιο talk-show.

Έχεις, λοιπόν, ένα δεδομένο, μια πραγματικότητα. Το survivor που σχίζει. Που ούτε οι ίδιοι που το πρότειναν στο κανάλι, ούτε το σκάι που το παίζει, περίμεναν τόσο υψηλά νούμερα.

Παρακάτω. Το παρακάτω είναι πώς θα εξελιχθεί, πώς θα στηθεί το επόμενο survivor. Ή τι θα σκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες, άλλοι για να κρατήσουν το επίπεδο τηλεθέασης, άλλοι για να ανταγωνιστούν το survivor.

Η κυρία Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που δούλεψε για 17 χρόνια στον αντένα διευθύντρια προγράμματος και σήμερα έχει την ίδια θέση στο σκάι, είπε σχετικά: ''Μόλις βγάλαμε τον «Εκατομμυριούχο» ακολούθησαν πολλά τηλεπαιχνίδια. Μετά την παραγωγή του Survivor που κάναμε, θα βλέπουμε του χρόνου ανθρώπους να κυνηγάνε λιοντάρια στις ζούγκλες της Αφρικής».

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ