ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

 

Τσακώθηκαν, λέει, Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Καρβέλας. Πιθανόν να συνέβη. Γιατί να μην πιαστούν, όχι μόνο στα λόγια, τίποτα μπινελίκια, και να μην πέσουν γροθίδια. Σκαμπίλια. Ρε, άμα λάχει να πούμε να χυθεί και αίμα. Αρκεί να ανέβει η θεαματικότητα του τσαχπίνικου λόγω Φουρθιώτη χρωματιστού νεκροταφείου, του Star Academy.

Ντροπή. Η λέξη «Ακαδημία» έχει ιερότητα. Είναι κοινωνική πρόκληση στους γνωρίζοντες να τη φοράνε τα φυτώρια ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ. Και οι τραγουδιστικοί «αγώνες» για να αβαντάρουν την τηλεθέαση των καναλιών.

Επί του θέματος. Θεωρείται καλός μουσικός ο κύριος Νίκος Καρβέλας. Προσωπικά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι του. Ο άνθρωπος πουλάει. Έχει φτιάξει σουξέ. Και λοιπόν; Άλλη δουλειά η τηλεόραση. Δεν του πάει. Δεν κάνει στο έργο, ούτε στο ρόλο του κριτή, ούτε του παρουσιαστή.

Το ίδιο και ο κύριος Πέτρος Κωστόπουλος. Η περίπτωση το άτομο στη δουλειά του. Την πρώην δουλειά του. Πρωτοπόρος στις εκδόσεις ήταν ο μίστερ κλικ. Δεν το ‘χει στην τηλεόραση. Και μάλιστα να το παίζει Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαρία Μπεκατώρου. Όχι, ρε! Δεν πάει. Καλύτερα να μείνουν στο σπίτι τους αυτός, και ο άλλος.

Γι’ αυτό είναι πάτος το Star Academy. Ό,τι μπορεί κάνει ο… Φουρθιώτης. Μιλάμε για τον απόλυτο προσωπικό διασυρμό. Να είσαι κάποιος Κωστόπουλος ή Καρβέλας και να ξεκινάς κρουαζιέρα με υπερωκεάνιο και τελικά να μπαίνεις σε καΐκι με καπετάνιο τον Φουρθιώτη.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΜΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ