ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ;

 

Από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας ο Πέτρος Κόκκαλης, ο γιος του σπουδαίου Σωκράτη. Του γκραν σουξέ μεγαλοεπιχειρηματία. Ο 47χρονος σήμερα Πέτρος ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα να τον πει κάποιος «κακομαθημένο». Με κανένα από τα κακά επάνω του που συνήθως κουβαλάει ο απόγονος ενός πετυχημένου μπαμπά. Επειδή τα βρήκε όλα έτοιμα, επειδή τον «ευνούχιζε» ο μπαμπάς με την απαίτηση να του μοιάσει κι’ αυτός, ο γιός, έβγαζε σ’ άλλους τα απωθημένα του.

Αντίθετα, λοιπόν, από άλλα πλουσιόπαιδα, από άλλα κωλόπαιδα, ο Πέτρος στις παρέες του και στη δημόσια ζωή, στον Ολυμπιακό, στην σούπερ ληγκ, στο Δήμο Πειραιά, ήταν άνθρωπος ισορροπημένος. Μη λέμε ονόματα γιών που κάνουν κρα, αλλοπρόσαλλοι, ανισόρροποι, κάποιοι τόσο προκλητικοί που είναι για τα σίδερα.

Έκανε, λέει, πρόταση γάμου στην σέξυ ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα. Να νοικοκυρευτεί κι’ αυτή η μεγαλοκοπέλλα, σαρανταπενταρίζει πια, κι αφού απασχόλησε τους παπαράτσι με κάποιους επώνυμους δεσμούς της.

Ο κόσμος παντρεύεται, θα πεις. Ανεξήγητο. Και ξαναπαντρεύεται. Όπως ο Πέτρος Κόκκαλης. Χωρίς πλάκα, αν τα βάλεις κάτω, είναι το μυστήριο ένας άνθρωπος, περισσότερο άνδρας, να παίρνει την απόφαση να προχωρήσει στη τέλεση του μυστήριου του γάμου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ