ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ!

 

Να το πούμε για... παρηγοριά. Εγκληματική οργάνωση δεν υπάρχει μόνον στο ποδόσφαιρο. Και πώς θα μπορούσε να δρά εγκληματικά μια οργάνωση, μονάχα σ’ ένα χώρο. Συμμορίες και κυκλώματα υπάρχουν παντού. Κι όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Πρώτα πρώτα στα κόμματα, άλλο αν τις λένε κουλτουριάρικα ως φράξιες, σέχτες, συνιστώσες, τάσεις, συσπείρωσεις. Κι άλλα τέτοια φαιδρά. Στην πραγματικότητα πρόκειται για κανονικές παράγκες.

«Δεν θέλω πλέον να μετράτε κάθε μέρα τις εφημερίδες του ομίλου μας» αποφάσισε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Γιατί αυτό; Επειδή η...αόρατη εγκληματική οργάνωση κάθε μέρα πλαστογραφεί το νούμερο στις πωλήσεις κάποιων εφημερίδων. Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Μάλλον, γιατί γίνεται αυτό το οποίο καταγγέλλει ο γνωστός παρουσιαστής, και δεν είναι ο μόνος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ένας εκδότης να κατηγορεί άλλον εκδότη, άλλους εκδότες ότι βάζουν καπέλο. Και την ίδια δουλειά να κάνουν κι αυτός. Γιατί, στο πρωτάθλημα, τι γίνεται; Παραπονιέται πρόεδρος ΠΑΕ «Η διαιτησία με πηδάει», ενώ και ο ίδιος ψάχνεται να σπρώξει την ομαδούλα του με τα κοράκια.

Επί του θέματος. Το δελτίο πωλήσεων των εφημερίδων βγαίνει από τα δύο πρακτορεία διανομής, τα οποία είναι συμφερόντων ΔΟΛ και Πήγασος. Και τι λέει ο Χατζηνικολάου. Γίνεται απάτη. Αυτό λέει. Ότι το πρακτορείο φουσκώνει το νούμερο πωλήσεων κατά την επιθυμία του όποιου εκδότη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ Γ...ΕΙ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ!