ΟΧΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Το «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Λάνθιμος», λέει. Όταν την ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη την γιουχάρουν αυτοί που ξέρουν από σινεμά, γίνεσαι «φαινόμενο».

ΑΡΠΑΞΕ πάλι δημοσιότητα η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην προεδρίνα της Βουλής. Δεν καταδικάζω, είπε, την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο. Κορόϊδο είναι; Αν την καταδίκαζε θα περνούσε στο ντούκου. Η καταδίκη της.

ΚΑΠΟΤΕ θα βγει στον αέρα, αυτό που γράφω. Ο Αλαφούζος ήθελε να μπει αυτός στο mega μέσω Βαρδινογιάννη, όπως ο Ιβάν Σαββίδης τρούπωσε μέσω Μπόμπολα. Η δουλειά δεν περπάτησε λόγω Τζίγγερ. Είπε '' όχι'' ο πρώην στον νυν μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ο ΦΡΕΣΚΟΠΡΟΕΔΡΟΣ της Γαλλίας θα έρθει τον άλλο μήνα στην Αθήνα, και δηλώνει ήδη σύμμαχος της Ελλάδος για το χρέος. Μακρόν – Τσίπρας - Ελλάς, Γαλλία - συμμαχία. Όπως Σαββίδης, Μελισσανίδης είναι ποντιακή συμμαχία. Να μιλήσουμε σοβαρά. Θυμίζω ότι και ο Ωλάντ, επίσης είχε ταχθεί υπέρ της Ελλάδος, είχε έρθει στην Αθήνα. Δεν μπορεί να βοηθήσει ο Μακρόν χωρίς να έρθει στην Αθήνα; Όχι τίποτα άλλο, μη ξεδευόμαστε τσάμπα και βερεσέ.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Κομματική ανοησία από πλευράς ΝΔ. Τα στελέχη της, πρώην υπουργοί, πάνε στην ΕΡΤ και δίνουν συνεντεύξεις. Νομιμοποιούν πολιτικά το συριζαίικο κανάλι.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ, λέει, η πώληση της βίλας του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου. Πούλησε χωρίς να έχει ενημερότητα. Η κυβέρνηση έχει... ενημερότητα;

ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Βουλευτές του Σύριζα, λέει, προτείνουν στον Τσίπρα στροφή προς την κεντροαριστερά. Δηλαδή, τι; Να κάνει άλμα ο Σύριζας. Από τα δεξιά να την κάνει προς την κεντροαριστερά, όχι προς το κεντροδεξιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ