ΜΟΝΟΝ ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

 

Τι είναι αυτά, ρε; Μιλάμε για ρεζιλίκια. Να παίζει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όπως απόψε στο μπάσκετ, και την παράσταση να κλέβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Επειδή, λέει, θέλει να «προστατέψει» την ομάδα. Την ιδέα του Παναθηναϊκού. Την ιδεολογία του συλλόγου που την υπηρετούν και την εκφράζουν στον αγωνιστικό χώρο νεγροαμερικάνοι, ελληνοαμερικάνοι, Έλληνες, όλοι μυημένοι στα ιερά και όσια του Παναθηναϊκού.

Έχει πήξει ο τόπος από τα social media και κοντά στις ανοησίες που θα πει η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Φουρέιρα, ένας υπουργός του Σύριζα κι ένας παίκτης του Survivor, χώρος υπάρχει μπόλικος και κάργα διάθεση προβολής για τα αξιοσημείωματα που θα γράψει ο… γιός του Ιβάν Σαββίδη και ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Τέτοιο ξεβράκωμα κοινωνίας δεν υπήρχε. Σήμερα κάνει παρέλαση. Επειδή με τα φράγκα του έχεις μια ομάδα, το παίζει εκπρόσωπος λαού, Ρομπέν των Δασών, Τσε Γκεβάρα, Βασίλης Λεβέντης, ο «Άντε γεια» και άλλες διαχρονικές και πολυεθνικές μούρες.

Όσο αφορά το σκορ μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρίχνει στα αυτιά του Ζώρα Σαββίδη. Προσπαθεί κάθε μέρα ο γιός του Ιβάν να πυροβολήσει στον αέρα καμιά εξυπνάδα, μια απειλή, μια μαγκιά, ίσως για να ανταγωνισθεί τον γιο του Παύλου, όμως για να το καταφέρει ίσως χρειαστεί πρώτα να γίνει αυτός μεγαλομέτοχος, στην θέση του μπαμπά.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ... ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ!