ΣΤΗ ''ΛΙΣΤΑ ΦΟΥΡΕΙΡΑ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΤΙΑ

 

Τους ανακάλυψαν στη Νάξο, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε θάλασσα κυκλαδίτικη, η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα και ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία. Επιβεβαιώθηκαν, λοιπόν, αφού τους φωτογράφησαν, τους έκαναν και εξώφυλλο περιοδικού, ότι είναι ζευγάρι. Ένας, λοιπόν, ποδοσφαιριστής ακόμα στη λίστα των ερωτικών συντρόφων της τραγουδίστριας.

Στη λίστα από τότε που κάνει καριέρα σελέμπριτυ η κυρία Φουρέϊρα. Δεν κρατάω λογαριασμό με πόσους επωνύμους έχει συνδεθεί το κορίτσι, για να αριθμήσω Νο τόσο τον Μποτία. Σίγουρα αποκλείεται να τα έχει φτιάξει και με κάποιον, με κάποιους χωρίς να μη έχει δημοσιοποιηθεί η σχέση της.

Φουρέϊρα είναι αυτή, όχι Μαρία Κάλας, όμως το κορίτσι ως σελέμπριτυ παρά ως τραγουδίστρια έχει όνομα που πουλάει. Γι’ αυτό τα μέσα την... ψάχνουν και την έχουν στημένη να πληροφορηθούν με ποιόν είναι σήμερα.

Ερώτημα ακαδημαϊκον με την ευκαιρία. Μια γυναίκα στη ζωή της πόσες φορές ερωτεύεται δυνατά και παράφορα; Πόσες, 37 φορές, 84, 235, πόσες; Το ερώτημα, διότι τα έγκυρα ΜΜΕ που ανακάλυψαν στη Νάξο το ζευγάρι αναφέρουν ότι Φουρέϊρα και Μποτία ζουν τον έρωτά τους.

Άλλο προχωράς σε μια σχέση, τη βιώνεις για δύο εβδομάδες, δύο μήνες, ίσως και δύο χρόνια, κι άλλο ότι αυτή η σχέση μπήκε στο καμίνι του μεγάλου έρωτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ