ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΟΛ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης στον ΔΟΛ. Στο Νο1 μακράν σε κύρος εκδοτικό συγκρότημα της χώρας. Τι σχέση να έχει ο “ηγέτης” του Ολυμπιακού με τις εφημερίδες στις οποίες έγραφαν γίγαντες της δημοσιογραφίας και προσωπικότητες της τέχνης.

Όσο και να κατηγορεί κάποιος τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, για παιχνίδια στην πολιτική, δεν αγνοεί μια πραγματικότητα. Ότι το Βήμα και τα Νέα είχαν και έχουν διαφορά σε ποιότητα και επίπεδο απ’ όλες τις άλλες ελληνικές εφημερίδες.

Υπάρχουν αναγνώστες στα μέσα του ΔΟΛ που δεν κάνουν κέφι με τίποτα τον Μαρινάκη. Μιλάω από πρώτο χέρι. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι τα Νέα και το Βήμα που τα διαβάζουν δεκαετίες, από παιδιά, από φοιτητές, θα καταλήξουν κάποτε στον Μαρινάκη. Σ’ έναν άνθρωπο, που με το παρελθόν του ΔΟΛ δεν ταιριάζει η δημόσια εικόνα του, όπως έχει ζωγραφιστεί με τη δική του κι όχι ευθύνη.

Θα σταματήσουν οι αναγνώστες να αγοράζουν τις εφημερίδες του ΔΟΛ λόγω Μαρινάκη; Όχι, βέβαια. Εκτός κι αν ο εφοπλιστής δεν τους θέλει… πελάτες. Εκτός κι αν ο κάνει τα Νέα και το Βήμα να μοιάζουν με τον Γαύρο και τα Παραπολιτικά.

Το ίδιο ισχύει και στους περισσότερους συντάκτες, κυρίως στους τακτικούς συνεργάτες του ΔΟΛ. Δεν τους εκφράζει με τίποτα ο Μαρινάκης. Δεν θα μπορούσαν να πουν μαζί του κάτι περισσότερο από μια καλημέρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως. Εκτός κι αν ο Μαρινάκης ως αφεντικό θέλει να χρησιμοποιήσει και τον ΔΟΛ για να προστατεύσει τον εαυτό του στον πόλεμο που δέχεται από τους γνωστούς εχθρούς του.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ SURVIVOR NO 2