Πουληθηκαν αντι πινακιου φακης

 

Ειδησεογραφικό τσουνάμι με μόνον στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης προκάλεσε η μεθοδευμένη «πολιτικοποίηση» της υπόθεσης NOOR1, με την αντιπολίτευση να ηγείται της μεταφοράς του ζητήματος από το επίπεδο δημοσιευμάτων στο επίπεδο των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή. Σε τι συνίσταται ο αποπροσανατολισμός; Μα στην ελαχιστοποίηση της υπόθεσης και στον περιορισμός της σε μία ιστορία δήθεν ανάμιξης πολιτικών προσώπων, δύο υπουργών συγκεκριμένα, στο έργο της Δικαιοσύνης.

Όλα αυτά με μία σαφή διάθεση να μωλωπιστούν πολιτικά ο Πάνος Καμμένος και ο Σταύρος Κοντονής με το πρόσχημα ότι είχαν επαφές με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, έναν εκ των πρωταγωνιστών στην υπόθεση μεταφοράς 3 τόνων και όχι μόνον 2,1 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο NOOR1.

Στόχος όλης αυτής της τακτικής κίνησης είναι να βγει από το στόχαστρο της δημοσιογραφικής αλλά κυρίως της δικαστικής έρευνας ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης πλέον του ΔΟΛ , πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και κάτοχος εταιρειών εισηγμένων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και παλιός γνώριμος ,φίλος και συνεργάτης της οικογενείας Μητσοτάκη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλαδή.

Το σύνολο του αντιπολιτευόμενου τύπου και ΜΜΕ, δηλαδή το 80% περίπου του ενημερωτικού τοπίου στην Ελλάδα, υιοθέτησε αυτήν την τακτική. Τουτέστιν το σενάριο ότι κάποιοι πιέζουν τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να καταθέσει στοιχεία που θα ενοχοποιούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr