ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

 

Είδηση. Η είδηση! Και ψάξε εσύ να βρείς το απόκρυφο νόημα της, αφού τα μέσα που την διμοσίευσαν δεν σε ενημερώνουν επαρκώς. Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, σύμφωνα με την είδησάρα, κτύπησε το ίδιο τατουάζ με την κόρη της. Γιατί; Εδώ σε θέλω!

Δύο είναι τα μεγάλα, τα τεράστια Γιατί. Ένα, Γιατί δημοσίευσαν την «είδηση» τα ΜΜΕ και, δύο, Γιατί η μαμά ήθελε στο κορμί της το ίδιο τατού μ’ εκείνο που έχει η 18χρονη θυγατέρα της. Γιατί; Εδω σε θέλω.

Δεν είναι είδηση αν βάραγε ενα τατού διαφορετικό η ηθοποιός. Ούτε αν αρνιόταν να «φορέσει» ένα τατού. Η και γαμώ είδηση είναι το όμοιο στίγμα.

Είμαστε της πλάκας. Εντελώς. Να γράφονται τέτοια πράγματα. Τι είναι, ρε, η είδηση; Φαγητό είναι. Όπως στο λέω. Δημοσιογραφικό φαγητό. Δημοσιογραφικός μεζές. Ποιά νοστιμιά και ποιές βιταμίνες θρεπτικές να σου χαρίζει μια τόσο αδιάφορη είδηση;

Αλήθεια, η εν λόγω είδηση προήλθε μετά από έρευνα στο κορμί της κυρίας Παπούλια; Μετά από ρεπορτάζ. Μήπως πήρε και πριμ ο ρεπόρτερ. Μήπως, πάλι, το βραβείο της αποκάλυψης ανήκει στην ηθοποιό, αν εκείνη σφύριξε την «είδηση» στα μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΝΑ