ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

 

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ βουτιά σε πισίνα έκανε η κυρία Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ, που συνοδεύεται από σχετικές φωτό. Εκεί έφθασε το έργο. Να απολαμβάνουν οι αναγνώστες όχι φώτο με μπικίνι την κυρία Ζέτα Μακρυπούλια π.χ. αλλά την elisavet konstantinidou, με τόσες χιλιάδες προβολές και τόσα συγκεκριμένα σχόλια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Αλίσσου της Κάτω Αχαϊας 72χρονη με την 40χρονη κόρη της κατέληξαν στο νοσοκομείο διότι, όπως είπαν τις δάγκωσε φίδι μέσα στη θάλασσα. Να, πως μεταδόθηκε το συμβάν από μεγάλο, πολύ μεγάλο μέσο της Αθήνας: “Επίθεση από φίδι ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ δύο γυναίκες…”. Δηλαδή, κάποιος φταίει για το δάγκωμα. Παράλειψε ο δημοσιογράφος να αναφέρει ότι η μια από τις δύο γυναίκες φταίει, διότι προκάλεσε τον όφι.

Η ΚΥΡΙΑ Αθηνά Οικονομάκου ξανακτύπησε σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Και όπως σημειώνεται “με την εμφάνιση της παραδίδει για μια φορά ακόμα μαθήματα στυλ και κομψότητας”. Περιμένω το ειδικό βραβείο! Να απονεμηθεί στην στυλάτη και κομψή εκ Σκάλας Λακωνίας ηθοποιό.

ΤΟ ΘΕΜΑ! Στη μικρή της κόρη η Ελένη Μενεγάκη πήρε ένα σκυλάκι. Το ρεπορτάζ είναι αρκετά διαφωτιστικό, υπάρχουν και σχετικές φωτό. Που αποδεικνύουν ότι το σκυλάκι ταίριαξε με το μωρό, αλλά όπως αναφέρεται αποκαλυπτικά, έχει ξετρελάνει και την παρουσιάστρια. Στο μεταξύ, η κυρία Μενεγάκη, που δεν ξεχνάει τις αγαπημένες της τηλεθεάτριες, που μόνο σκυλάκια δεν είναι, προετοιμάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της εν όψει της νέας σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ