ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ

 

(...) Αυτό που πονάει περισσότερο με τον Παναθηναϊκό είναι η απώλεια του μέτρου. Μαζί και η απώλεια της σοβαρότητας. Κάτι που φάνηκε περισσότερο με την ανακοίνωση περί «κυβερνητικής διαπλοκής» για τη διαιτησία στον αγώνα με τους Βοιωτούς. Μια ανακοίνωση που θα μπορούσε να είχε γράψει ο Άρης Πορτοσάλτε ή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου –οι αιχμές στα δόρατα της αντικυβερνητικής πολιτικής από τον Σκάι. Αλλά δεν επιτρέπεται να είναι γραμμένη από άνθρωπο που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Και έτσι, μεταφέρεται στην πλάτη τού συλλόγου το πολιτικό παιχνίδι που γίνεται με δριμύτητα από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Γιάννη Αλαφούζου. Κάτι που επιχειρήθηκε παλιότερα.. και από τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτόν έγινε πιο έξυπνα και –ας το πούμε έτσι– πιο κομψά. Δεν βγήκε η διοίκηση να πάει τόσο μετωπικά. (...)

Τώρα που ο Παναθηναϊκός μπαίνει απροκάλυπτα στο πολιτικό παιχνίδι και στην αντικυβερνητική λογική, ας το κάνει καλύτερα. Λόγου χάρη ας αποκατασταθούν οι σχέσεις Σκάι-Μπογδάνου και ας τοποθετηθεί ο δημοσιογράφος ως πολιτικός επίτροπος στην ΠΑΕ. Και πιο μαχητικός θα γίνει ο ποδοσφαιρικός πολιτικός λόγος και η σοβαρότητα του συλλόγου θα κερδίσει πόντους.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη στην εφημερίδα Live Sport

(Σημείωση αποδυτηριάκια: Γιατί μέσα τον γραφικό Μπογδάνο κι όχι την Ελεωνόρα Μελέτη, που επίσης είναι παρελθόν από το σκάι.)

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ 5 ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ MODELING