ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΕΡΤ!

 

Μόνον αν ενδιαφερθεί η τρόϊκα, οι «θεσμοί» που λένε, θα σωθεί η παρτίδα στην κρατική τηλεόραση. Σ’ αυτή τη ντροπή που λέγεται ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, τέσσερα δεν υπάρχει.

Την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017 όλα τα ιδιωτικά κανάλια τσίμπησαν θεαματικότητες. Έπιασαν καλύτερα νούμερα. Όχι και η κρατική τηλεόραση. Ο ουραγός. Ο πάτος. Γιατί;

Υποπτεύομαι ότι ο λόγος που χάνουν από τα μερίδια τηλεθέασης είναι η αδιαφορία των εργαζομένων. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι, και να μην τους βλέπει κανείς αύριο, αυτοί δεν έχουν πρόβλημα.

Πρώτο κανάλι ο alpha με 16%, ακολουθούν αντένας 13, Σκάι 12,9, Εψιλον 9,5, Star 9,4, Mega 7,8. Η ΕΡΤ1 από το 6,5 έπεσε στο 5,5, η ΕΡΤ 2 από το 3,7 στο 1,7, η ΕΡΤ3…απουσιάζει από τις μετρήσεις, προφανώς λόγω μηδενικής τηλεθέασης.

Ερώτημα. Γιατί η τρόικα δεν απαιτεί από τον Σύριζα να ιδιωτικοποιήσει και την κρατική τηλεόραση; Όχι ακριβώς αληθινή ιδιωτικοποίηση, αλλά να λειτουργεί με την ευθύνη μίας ιδιωτικής εταιρείας στο όνομα του κράτους, με την ευθύνη του κράτους. Όχι τίποτα άλλο, για να πιάσουν τόπο τα φράγκα που μας παίρνουν νταηλίκι ως… συνδρομητές.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ Ο ΜΙΣΤΕΡ «PLAYBOY»