ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Έχουν πλάκα τα ΜΜΕ όταν παρουσιάζουν ως υπαρκτά γεγονότα που είναι ανύπαρκτα. Ως σημαντικά πράγματα, ασήμαντα. Και λανσάρουν με… σημασία και… ουσία ειδήσεις που ούτε καν είναι ικανές να αναφερθούν. Για παράδειγμα...

- ''Βασίλης Κωνσταντίνου και ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πείθουν…''. (Και γαμώ το σχόλιο γι’ αυτούς που περίμεναν να πείσουν…).

- ''Η ώρα του… Μποτία''. (Επανέρχεται στον Ολυμπιακό ο Ισπανός και το πράμα μοιάζει με την… σωτηρία του πρωταθλητή).

Από τους αρειανούς που σήκωσαν το πανό «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ», πόσοι ψήφισαν Σύριζα; Σίγουρα το ποσοστό αρειανών που ψήφισαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα είναι το ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο απ’ εκείνο των παοκτσήδων, στους οποίους απευθύνεται το πανό.

- Το ''Ταξιδεύοντας'' του Καζαντζάκη με άλλαξε…, δήλωσε ο Καραπαπάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συμπέρασμα, η λογοτεχνία δεν κάνει πάντα καλό. Αν δεν διάβαζε Καζαντζάκη, πιθανόν να μην άλλαζε, να μην γινόταν αυτός που είναι σήμερα. ο Καραπαπάς.

- Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει πόσα και σε ποιους χρωστάει και γράφουν ως… απίστευτο ότι η ΠΑΕ οφείλει και 800.000 ευρώ στον Εκι Γκονζάλες. Αν ήταν 700.000 θα ήταν… πιστευτό; Να θυμίσω ότι πριν από μήνες είχαν φέρει τον Γκονζάλες στην Αθήνα για να τον… τιμήσουν και να τους κόψει κάτι από τα χρωστούμενα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ‘’ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ’’ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Μ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ