ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ!

 

Η κυρία Σία Κοσιώνη, η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων από το κανάλι του σκάι, είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Με το που είχε γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος, επιτόπου δραστηριοποιήθηκε στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», όπως ο συνάδελφος της Πάνος Τσίμας, η βουλευτίνα Λιάνα Κανέλλη κ.α. επώνυμοι βάζελοι.

Γνωστά αυτά. Το άγνωστο που αποκαλύπτουμε είναι ότι βαπτίστηκε ήδη βάζελος και το μωράκι που γέννησε προχθές το μεσημέρι η κυρία Σία Κοσιώνη. Δεν γεννούνται μωρά μόνο γαβράκια, αυτά που παρουσιάζει πρωτοσέλιδα το Φως των Σπόρ. Νεογέννητα στην κούνια με κασκώλ του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η αποκάλυψη! Ότι το μητσοτακέικο, με παράδοση ολυμπιακής οπαδοσύνης, απέκτησε πλέον έναν μαχητικό παναθηναϊκάκια, αυριανό ίσως ηγέτη του μεγαλύτερου συλλόγου.

Δεν είναι αποκάλυψεις αυτά που δήλωσε ο γυναικολόγος της Κοσιώνη. Ότι έσπασαν τα νερά της. Πόσες γυναίκες γέννησαν χωρίς να σπάσουν τα νερά τους;

Αποκάλυψε άκόμα ο γιατρός ‘ότι μετά τη γέννα η Κοτσιώνη μιλούσε με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη. Άλλο περίεργο αυτό! Ο ορισμός της αποκάλυψης. Με την πεθερά μιλούσε, όχι με τον Αλαφούζο για το πώς θα σώσουν τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΙΩΝΙΟΥΣ»