ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Αξιοσημείωτο, όχι απαραίτητα και ευχάριστο. Από εκλογές σε σκλογές, όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι κατεβαίνουν υποψήφιοι βουλευτές. Και βγαίνουν βουλευτές, και γίνονται υπουργοί. Χωρίς να παίρνει επάνω της η δημοσιογραφία.

Είναι γεγονός. Αυτοί που θεωρούνται δημοσιογράφοι, που στα χαρτιά είναι δημοσιογράφοι, όχι οι αληθινοί, όχι οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι, συμμετέχουν στο νταραβέρι μ’ όλα τα κόμματα. Κάποτε, και μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι βουλευτές προερχόντουσαν από τη δικηγορία. Πλέον, χοντρά στο παιχνίδι μπαίνουν εκτός απ τους καλλιτέχνες και οι δημοσιογράφοι.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα. Μόνον ότι ήδη έχουν εξασφαλίσει την υποψηφιότητα τους στον Σύριζα και την ΝΔ ονόματα δημοσιογράφων που για πρώτη φορά εμπλέκονται φανερά με την πολιτική. Πιο σωστά με τον κομματισμό.

Καλό υπουργείο! Λέω για τους νεοδημοκράτες, που είναι φαβορί στις προσεχείς εκλογές, όποτε γίνουν. Γιατί όχι υπουργοί με την ΝΔ και οι Κύρτσος, Μπογδάνος, Σπυράκη, Πρετεντέρης, Σόμπολος, Πανούτσος, όπως στο παρελθόν από τη ΝΔ οι Ρουσόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ανδριανός, Κεδίκογλου, Γκιουλέκας, Ντινόπουλος κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ