ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η NOVA ΝΑ… ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;

 

Μην τυχόν υποβιβάσετε τον Παναθηναϊκό, «απείλησε» το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, διότι αν το κάνετε, τότε θα μειωθεί το πακέτο εσόδων για κάθε ΠΑΕ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κι αν περάσει της nova, τότε αύριο τίποτα δεν αποκλείει να γίνει το άλλο. Να τους πει το κανάλι:

- Μην τυχόν και υποβιβαστεί π.χ. η Λάρισα, την θέλω οπωσδήποτε στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ. Αδιάφορο είναι αν πέσει ο Πλατανιάς ή ο Λεβαδειακός. Εμπορικά μας βολεύει η Λάρισα.

Τι θα κάνει η σούπερ ληγκ, η ΕΠΟ, όσοι παριστάνουν την αρχή, την εξουσία στο ποδόσφαιρο επειδή αγοράζει τα t.v. rights. Ή θα λάβουν απ’ όψιν την nova ή τους κανονισμούς, που επιβάλλεται να εφαρμόζονται για την προστασία, την αξιοπιστία του προϊόντος.

Και αφού προχώρησε η nova στο να απαιτήσει να παραμείνει στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, παρ’ ο,τι δεν συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις αδειοδότησης του, αύριο να προκύψει και το άλλο

- Να μη πουληθεί ο Μολέδο ή ο Χούλτ (Φώτο). Αυτούς τους δύο κόψτε το κεφάλι σας να τους κρατήσετε στην ομάδα.

Έχει στεγνώσει ο Παναθηναϊκός. Δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Ψάχνεται ποιον ποδοσφαιριστή να πρωτοπουλήσει για να την βγάλει. Μήπως θα πρέπει να συνεννοηθεί προηγουμένως με το συνδρομητικό κανάλι. Δεν ξέρεις! Αύριο η nova να πει ότι έπεσε η εμπορικότητα του Παναθηναϊκού χωρίς τον Κουλιμπαλί π.χ., άρα θα σας δώσω λιγότερα χρήματα.

Διαβάστε ακομα:

ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΤΟ VOICE