ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

 

Διαβάζεις. Ότι ο Αλαφούζος έβαλε κάτι ψιλά στον Παναθηναϊκό, να πληρωθούν έναντι οι παίκτες. Και το ρεπορτάζ έχει και συμπλήρωμα. Ότι δεν πρόκειται να βάλει άλλα μπερντέ. Για τόσο στην πλάκα τους έχουν αυτούς που διαβάζουν τις παραγγελιές.

Ποιοί το λέει, ποιοί το υπογράφουν, ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο υπεύθυνος απέναντι στην εφορία, στο νόμο και τον κόσμο της ομάδας, έκανε μία ελεημοσύνη στην επιχείρηση δικών του συμφέρων; Τα ΜΜΕ τα γράφουν. Και πώς το ξέρουν τα ΜΜΕ, που δεν κάνουν ρεπορτάζ αλλά γράφουν ο,τι τους λένε;

Πώς το ξέρουν ότι πράγματι ο Αλαφούζος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα ξαναβάλει λεφτά, όπως έχει υποχρέωση; Αυτό επιθυμεί να περάσει στον τύπο ο καναλάρχης. Ότι ξέκοψε με τον Παναθηναϊκό, μη με ζαλίζετε άλλο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα έγκυρα ρεπορτάζ ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε στους «ανθρώπους του Παναθηναϊκού» να μην με ξαναενοχλήσετε. Μιλάμε για πλάκα. Χοντρή πλάκα.

Ποιοι είναι «οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού»; Τα μέλη της διοίκησης.Ποιος τους έβαλε στη διοίκηση; Ο Αλαφούζος. Ποιος τους κρατάει σήμερα στη διοίκηση και μετά την «αποχώρηση» του μεγαλομετόχου; Ο Αλαφούζος.

Παραπάει τέτοια κοροϊδία. Ότι οι Κωνσταντίνου, Σιωπήλης και σία είναι «άνθρωποι του Παναθηναϊκού» και ο Αλαφούζος είναι… εκτός Παναθηναϊκού. Να, όμως, που έτσι τα γράφουν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο… ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ