ΓΙΑΓΑΝΤΑΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ… MEGA

 

Ντόρος πολύς για το mega, το ιδιωτικό κανάλι που δεν ζήτησε άδεια, για να συνεχίσει να παίζει. Το χοντρό παιχνίδι. Με στοχευμένη σκοπιμότητα, βέβαια.

Γιατί η τόση μεγάλη δημοσιότητα για το mega; Ασφαλώς όχι διότι ο ελληνικός λαός θα χάσει μία φωνή ενημέρωσης. Ώπα, ρε. Βρωμάει ο τόπος από ΜΜΕ. Η φασαρία γίνεται επειδή θα μείνουν χωρίς δουλειά οι 400 περίπου εργαζόμενοι στο κανάλι.
Κατ’ αρχήν. Ένα κανάλι, ένα ραδιόφωνο, ένα νοσοκομείο, ένα εργοστάσιο δεν στήνεται για να δώσει δουλειά στους εργαζόμενους, αλλά για να προσφέρει στην κοινωνία. Οι μέτοχοι του mega, στο φινάλε, δεν είναι υποχρεωμένοι να ξανανοίξουν το mega. Άλλες είναι οι υποχρεώσεις τους, αυτά που χρωστάνε στους εργαζόμενους, στις τράπεζες, στο κράτος.

Ο Βαρδινογιάννης είπε στους εργαζομένους του mega «Δεν μπορώ μόνος μου…, ναι, όμως μ’ άλλον παίκτη μαζί. Προσπαθήστε κι εσείς να βρείτε έναν επιχειρηματία για να το σώσουμε το κανάλι».

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Σύμφωνα με το σενάριο, που παίζεται, που δεν αποκλείεται να αλλάξει, ο υπόδικος Μαρινάκης θα βάλει ένα χέρι, και με τον Βαρδινογιάννη θα ξαναβγεί στον αέρα το κανάλι. Ήρωας, λοιπόν, θα γίνει ο εφοπλιστής Μαρινάκης που θα δώσει ψωμί στις οικογένειες των εργαζομένων του mega.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ SURVIVOR 2 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΤΣΟΝΤΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ