ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΤΙΑ

 

Τρελά ερωτευμένη είναι η Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Και δεν… κρύβει τον έρωτα της για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ε, αυτή δεν είναι είδηση! Και με τον προηγούμενο γκόμενο, το κορίτσι ήταν τρελά ερωτευμένο. Και με τον προπροηγούμενο. Μ’ όλους, όπως έλεγε η ίδια, ζούσε τον έρωτα της.

‘οΞεφτύλα. Να γράφουν σοβαρές φυλλάδες ό,τι τους λένε. Είδηση θα ήταν να τους έλεγε η Αλβανικής, κι όχι όπως ισχυριζόταν για χρόνια Μεξικάνικης καταγωγής, Ελένη Φουρέιρα ότι δεν είναι ερωτευμένη με τον Μποτία. Και να εξηγούσε γιατί ζευγαρώθηκε μαζί του.
Θέμα. Γιατί επέστρεψε σε ποδοσφαιριστή η Φουρέιρα, αφού όπως η ίδια λέει, και άσχετη είναι από μπάλα και δεν πατάει ποτέ στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Επειδή και ο Μποτία, όπως η πρώην πρώην Γιώργος Σαμαράς, γνωρίζουν από μουσική.

«Με πιστεύει σαν τραγουδίστρια ο Μποτία» είπε η Φουρέιρα. Που σημαίνει ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είπε το «Ναι» να δεχτεί η σύντροφος του, όπως λένε στη μόδα σήμερα την γκόμενα, να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.

Η τραγουδίστρια έχει εμπιστοσύνη στον Όθκαρ Γκαρθία. Ότι ο προπονητής θα κρατήσει τον Αλμπέρτο της στον Ολυμπιακό και την προσεχή σαιζόν

Διαβάστε ακόμα:

FBI ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ