Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΧΗΡΑ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ

 

Είναι θέμα. Γι’ αυτό προέκυψαν ρεπορτάζ και σχόλια σε κανάλια και site. Είναι έγκυος ή όχι η χήρα του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος πέθανε πριν δέκα μήνες. Το τι λέει η κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν με απασχολεί. Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα το σχόλιο του πρώην υπουργού παιδείας Νίκος Φίλης.

Επίσης θα ήταν χρήσιμο ο Φίλης, που έκανε συστάσεις στα ΜΜΕ, για το πώς παίζουν το θέμα των δύο συλληφθέντων από τους Τούρκους Ελλήνων στρατιωτικών, αν έχει πληροφορίες για όσα ισχυρίζεται ο αδελφός της χήρας Ψάλτη. Ότι αυτή είχε βρει άντρα πριν πεθάνει ο αδελφός του και είναι έγκυος τεσσάρων μηνών.

Η κυρία Τσιμτσιλή σιωπά. Τρείς ή τέσσερις μήνες είναι έγκυος η χήρα; Το κοινό έχει δικαίωμα στην ενημέρωση. Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές οφείλουν να μην κρύβουν την αλήθεια.

Να επανέλθουμε στον μαρξιστή Νίκο Φίλη, ο οποίος είπε ότι το θέμα των δύο στρατιωτικών δεν είναι μείζον. Και τι έγινε, δηλαδή!

Μια στιγμή. Έχει, δηλαδή, κάποια σημασία αν ο Φίλης δεν το θεωρεί μείζον; Και ποιο είναι το μείζον θέμα, για να πάμε στα δύσκολα. Η αποχώρηση της Ξένιας από το Survivor, η διαγραφή του Παναμά από τους φορολογικούς παραδείσους, το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, κάτι άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΛΑ ΔΕΝ… ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ