ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΛΟΠΕΖ, ΟΧΙ ΤΟΝ… ΠΩΠΟ ΤΗΣ

 

Αυτό το έργο της περιβόητης πια «σεξουαλικής παρενόχλησης» χωρίς υπερβολή το έχουν αναγάγει σε νάμπερ ουάν ζήτημα στον πλανήτη. Και δεν έχουν σταματήσει να το παρατραβάνε. Μέχρι πότε;

Κάνει κρα η δουλειά ότι είναι βρώμικη. Ύποπτη. Ποια είναι η σκοπιμότητα της «επιχείρησης» να στιγματίζεται και το πιο αθώο αρσενικό φλερτ σε γυναίκα. Σεξομανής ο τύπος. Ερωτύλος.

Έσκασε μύτη και η 49χρονη Τζένιφερ Λόπεζ, η γνωστή. Μας είπε κι αυτή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός, το δικό της ποίημα. Ότι στην αρχή της καριέρας της, ένας σκηνοθέτης ζήτησε να δει το στήθος της. Κι αυτή, η σωστή επαγγελματίας και ηθικός άνθρωπος, δεν του το έδειξε.
Γιατί να ‘ναι κολάσιμο στο Χόλυγουντ να δείξει ηθοποιός το στήθος της στον σκηνοθέτη; Που ζούμε, ρε! Σε εποχή που δεν υπάρχει γυμνό βυζί στο σινεμά; Και η πιο σοβαρή ηθοποιός αν το απαιτεί το σενάριο της ταινίας θα εκθέσει φόρα παρτίδα στην κάμερα το στήθος της.

Που, λοιπόν, είναι το περίεργο ο σκηνοθέτης να εκτιμήσει αν τα μικρά, σε μέγεθος αχλαδιού, βυζάκια της χοντροκώλας Τζένιφερ Λόπεζ, είναι κατάλληλα να κινηματογραφηθούν; Σήμερα και το τελευταίο πλάνο κάθε ταινίας είναι προσχεδιασμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, ποια απόσταση, πόσο πλάγια λήψη, ποιος η φωτισμός κ.λ.π.

Διαβάστε ακόμα:

THE TALK OF THE TOWN, NOW!