ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Ξαφνικά, λες και κάποιος έδωσε το σύνθημα, πλάκωσε η… δημοσιογραφική κριτική σε βάρος του Μελισσανίδη προσωπικά. Για ποιο λόγο; Επειδή στο ματσάκι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό ο Μελισσανίδης θυμήθηκε τη μπούκα του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη, στη διάρκεια του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και την χαρακτήρισε αλά Μάου- Μάου.

Αυτό ήταν το έγκλημα του Μελισσανίδη. Ότι με τον τρόπο του, σε μία ελεύθερη κουβέντα, όχι σε επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, καταδίκασε την παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου πρόεδρος ΠΑΕ εισβάλλει στο αγωνιστικό χώρο με συνοδεία σωματοφυλάκων. Και το κουμπούρι στη μέση.

Αυτά γίνονται σήμερα στα ΜΜΕ. Δημοσιογράφοι που αγνόησαν την «επέλαση» Ιβάν, που την πέρασαν στο ντούκου, να τα χώνουν και πρωτοσέλιδα σ’ άλλον πρόεδρο, στον Μελισσανίδη, επειδή αυτός διαφώνησε με την ενέργεια του συνάδελφου του ΠΑΟΚ.

Δηλαδή, τι; Για να πουν μπράβο στο Μελισσανίδη, θα όφειλε αυτός να πει: «Κι εγώ στη θέση του Ιβάν, το ίδιο θα έκανα. Όχι ακριβώς το ίδιο. Εγώ θα μπούκαρα με τάνκ και το καλάσνικωφ στο χέρι, όχι εξάσφαιρο».

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ Μ’ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΗΤΣΟΥΣ