ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ!

 

Πρόσεξε φάση που την τρώμε στη μάπα από τις φυλλάδες, κι αυτή η ιστορία ξεκίνησε μετά τον πόλεμο. Περισσότερο από 70 χρόνια. Παραμονές του παιχνιδιού γράφουν τα άντερά τους. Θα τους νικήσουμε, θα τους ξεσκίσουμε, δεν θα τους αφήσουμε τίποτα επάνω τους.

Μία, δύο, τρείς, τέσσερις ημέρες παίζει η ελπίδα, η σιγουριά για τη νίκη. Η ομάδα χάνει, όμως. Κανένα πρόβλημα! Δεν στεκόμαστε στην αποτυχία, στον αποκλεισμό. Συνεχίζουμε λες και δεν συνέβη αυτό που έγινε. Για το οποίο τόσα πρωτοσέλιδα κάναμε. Πάμε για άλλα. Για άλλες ντόπες ελπίδας. Βεβαιότητας. Θα κτίσουμε νέα ομάδα. Δεν κωλώνουμε.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Όχι τόσο εύκολες ερωτήσεις! Γιατί ο κόσμος θέλει μόνον νίκες! Κι όχι ήττες. Κι αν δεν υπάρχουν οι επιτυχίες, επιτόπου λανσάρουμε την αισιοδοξία για το αύριο.

Έχασε πάλι από την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Αποκλεισμός. Κανένα πρόβλημα. Η εφημερίδα με γραμματάρες φέρνει... ΒΟΥΚΣΕΒΙΤΣ. Δεν είναι μπασκετμπωλίστας, ούτε πολίστας. Ποδοσφαιριστής είναι. Μη ξεχνιόμαστε. Να κτιστεί ο νέος Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο.

Έχασε η ομάδα από τον Ζαλγκίρις; Και Μολέδο στον Ολυμπιακό. Και Πεδρόσα. Και Πεντράο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΤΕ!