ΑΛΛΟ ΣΚΑΙ, ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Για να εκπέμπει κανάλι τηλεόρασης ή ραδιοφωνικός σταθμός, χρειάζεται να αδειοδοτηθεί από το αρμόδιο όργανο, το «εσουρού», το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης. Το ίδιο ίσχυε μέχρι χθες και στο ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ που δεν διέθετε φάκελο άξιο να αδειοδοτηθεί, υποβιβάζεται κατηγορία.

Τον κόψανε τον Βρυώνη, δεν του έδωσαν άδεια για κανάλι, διότι ο φάκελος του πρώην ιδιοκτήτη του «Ε» δεν ήταν πλήρης. Στο ποδόσφαιρο γιατί άλλαξαν χθες την σχετική απόφαση; Επειδή άλλο σκάι, άλλο Παναθηναϊκός. Το κανάλι του Αλαφούζου δεν έχει οπαδούς, όπως έχει η ομάδα.

Ο Αλαφούζος πήρε κανονικά άδεια για το σκάι. Αν ο φάκελλος του δεν ήταν επαρκής σύμφωνα με τα απαιτούμενα του ΕΡΣ, θα έμενε στην απ' έξω, αλλά θα μετρούσε μικρότερο το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση του Τσίπρα, σε σύγκριση με το χαμό του χαμού ω χαμέ στη περίπτωση υποβιβασμού του Παναθηναϊκού.

Πόσοι να κατέβαιναν στο πεζοδρόμιο γιατί η κυβέρνηση έκλεισε το σκάι; Οι θείες της Σίας Κοσιώνη και τα ξαδέλφια του Αλέξη Παπαχελά. Από την άλλη, πόσες διμοιρίες ΜΑΤ θα χρειαζόντουσαν να προστατεύσουν το Μαξίμου από τους οργανωμένους βάζελους;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙ... ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ