ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΓΥΜΝΗΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΥ

 

Ποιος φωτογράφησε γυμνή, εντελώς τσίτσιδη, το 1975, την Τζάκυ Κένεντυ στο ιδιόκτητο νησί του τότε συζύγου της Αριστοτέλη Ωνάση; Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Μέχρι σήμερα η CIA και το FBI, η Μοσάντ και η ΕΥΠ δεν έχουν καταφέρει να βρουν άκρη. Όλες οι εκτιμήσεις συμφωνούν ότι αν τελικώς διαλευκανθεί το σκοτεινό αυτό γεγονός, ποιος ήταν ο φωτογράφος που συνέλαβε ξεβράκωτη στο Σκορπιό την χλεμπονιάρα, την πετσί και κόκκαλο πρώην, τότε πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, προβλέπεται να φωτιστούν παγκόσμιας σημασίας θέματα. Και θα δοθούν οι πιο αξιόπιστες ερμηνείες για τη συντριβή των Δίδυμων Πύργων, που συνέβη μετά από 26 χρόνια.

Ρε, αποδυτηριάκια, πλάκα μας κάνεις; Πλάκα κάνω, βέβαια. Δεν την κάνω σε σένα, όμως. Απλά γελοιοποιώ μια ιστορία ανύπαρκτη, ανύπαρκτου ενδιαφέροντος, που όμως είναι η χαρά της ταμπλοϋντ δημοσιογραφίας. Ποιος ήτανε ο φωτογράφος και πως βρέθηκε στο μικρό νησάκι του Ωνάση; Ε, ρε, και να ζούσε σήμερα ο Αλέξανδρος Δουμά, θα έφτιαχνε παραμύθι ανώτερο από τους τέσσερις σωματοφύλακες.

Κάποιος κύριος Άντερσεν, συγγραφέας εμπορικός, έγραψε ένα βιβλίο και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη(;). Ο αλητάμπουρας Ωνάσης σχεδίασε το κόλπο. Καθοδήγησε τον φωτογράφο πώς θα φθάσει μέχρι το νησί, πού θα κρυφθεί, απ’ όπου κουσουμάρησε την κυρία στο συγκεκριμένο μέρος και τη συγκεκριμένη ώρα που βουτάει χωρίς μαγιώ στη θάλασσα.

Βιβλίο έγραψε και η κόρη του φωτορεπόρτερ Δημήτρη Κουλούρη, η οποία διαμαρτύρεται επειδή δεν αναγνωρίζουν την επιτυχία του πατέρα της. Που νύχτα και στη ζούλα έφθασε με καΐκι στον Σκορπιό, με τις φωτογραφικές μηχανές του και μπόλικη ξηρά τροφή. Και από την καβάτζα του έπιασε το λαγό, την Τζάκυ γυμνή (η περιβόητη φώτο) .

Η συνέχεια; Όση θέλεις. Ποια συνέχεια, δεν υπάρχει τέλος στην ιστορία Τζάκυ και Ωνάση. Ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο δικό του βιβλίο γράφει ότι η Τζάκυ, πρώην φωτορεπόρτερ η ίδια, τράβηξε γυμνό τον σύζυγό της και έστειλε τις φωτογραφίες σε περιοδικό, με συνέπεια να φρικάρει ο Έλληνας μεγιστάνας.

Όσο για τον φωτογράφο που τράβηξε τις φωτογραφίες της ολόγυμνης Τζάκυ Ωνάση. Ο Δημήτρης Κουλούρης κατέληξε άνεργος και άστεγος. Κάποτε είχε δικό του σκάφος, και έφτασε να ζει σε παράγκα, κάπου στη Βαρυπόμπη.

Η Τζάκυ Μπουβιέ γεννήθηκε το 1929, σα σήμερα 28 Ιουλίου, και έγινε παγκόσμια διασημότητα από το 1960 ως σύζυγος του εμβληματικού Αμερικάνου προέδρου Τζων Κένεντυ, ο οποίος δολοφονήθηκε το Νοέμβριο του 1963. Η Τζάκυ Κένεντυ παντρεύτηκε το 1968 τον Ωνάση και πέθανε τον Μάιο του 1994. Παραμένει και μετά το θάνατο της πρόσωπο υψηλού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος δίχως μέτρο.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ