ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ

 

Γιατί μπαίνεις στο site μου, κύριε, και με σχολιάζεις αρνητικά; Κι όταν λέω αρνητικά, εννοώ χωρίς επιχειρηματολογία. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Είσαι προσκεκλημένος, δεν νομίζω. Θαρρείς ότι έχεις το δικαίωμα να μπουκάρεις στο χώρο μου, στο σπίτι μου και να βρίζεις, ούτε αυτό το νομίζω. Δεν σε γουστάρω, ρε. Δεν έχω ανάγκη ούτε και τις υποδείξεις σου.

Δεν έχεις καμία σχέση μαζί μου, εννοώ με τον τρόπο που εγώ σκέπτομαι. Δεν είσαι, άλλωστε, υποχρεωμένος να συμφωνείς με την κριτική μου. Το ζήτημα είναι με ποιο δικαίωμα κάνεις χρήση το site του αποδυτηριάκια, και σε πιάνει η ανάγκη να αφήσεις το πάτημα σου. Κάνε μας τη χάρη, λοιπόν.

Θα μου πεις ότι δεν έχω δίκαιο, ότι κι εσύ, αποδυτηριάκια, με ποιο δικαίωμα κριτικάρεις την ομάδα μου. Όπως είναι εκτεθειμένη στη δημοσιότητα η ομάδα μου, έτσι κι εσύ, κύριε αποδυτηριάκια, είσαι ένα μέσο ανοικτό. Αυτό μου λες; Και πάλι λάθος είσαι.

Ο αποδυτηριάκιας, κύριε, παίζει μπάλα με μέλη που τον έχουν αποδεχθεί. Με μια άλλη κουβέντα είναι κλειστό κλαμπ, απλά για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να τοποθετήσει face-control. Ενώ η ομάδα σου δεν είναι στοά, κλειστή λέσχη, συμμετέχει σε πρωτάθλημα απευθυνόμενη και σε τρίτους, σε ουδέτερους, όχι μονάχα στους οπαδούς της.

Έλα! Αστειεύομαι, ρε. Ρίχνε τα, ρε, όποτε σου βγαίνει στον αποδυτηριάκια. Αυτός αντέχει. Εσύ ο οπαδός δεν αντέχεις το ξύλο του αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ