«Το να προκαλω με… ερεθιζει»

 

Από μικρός κατάλαβε ότι για να πετύχει τους στόχους του, έπρεπε να προκαλέσει. Με αυτό λοιπόν στο μυαλό του, άρχισε να δουλεύει και να χτίζει μια αυτοκρατορία κι ένα κόσμο σεξιστικό και προκλητικό. Είτε φωτογραφίζει άντρες, ή γυναίκες προσπαθεί πάντα να προκαλεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους επώνυμους πελάτες του. Από την Jennifer Lopez μέχρι τον Brad Pitt όλοι ξέρουν, πως αν στηθούν μπροστά στην κάμερα του κάτι θα συμβεί και οι φωτογραφίες τους θα σχολιαστούν… ποικιλοτρόπως.

Ο Tony Duran είναι Αμερικάνος φωτογράφος, γνωστός για τις φωτογραφίες του στο χώρο της μόδας και των celebrities. Έχουν γράψει ότι είναι "genius" και "brilliant”, ενώ η δουλειά του έχει χαρακτηριστεί ως «ένα ασυναγώνιστο καλλιτεχνικό όραμα».

Γεννήθηκε στην Winona, της Minnesota και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Wisconsin–Eau Claire, όπου ειδικεύτηκε στην τέχνη. Το όνομα του άρχισε να ακούγεται όταν από το πανεπιστήμιο ακόμα άρχισε να φωτογραφίζει όλες τις φοιτήτριες. Μία μάλιστα από τις φωτογραφίες του απέσπασε και το βραβείο"Look of the Year Award."

Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο και μετά από πολλές επαφές αποφάσισε να πάει στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας να δουλέψει. Από κει ξεκίνησε η φήμη του μέχρι να του προτείνουν να φωτογραφίσει την Jennifer Lopez για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour. Η φωτογράφιση ήταν θαυμάσια και άρχισαν να του ανοίγουν οι πόρτες και δούλεψε με τα περιοδικά: GQ, Elle, Vanity Fair, Rolling Stone, Flaunt, Glamour,Kurv, Esquire και Arena.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει φωτογραφίσει είναι οι…

Η συνέχεια εδώ με πολύ «τρελές» φωτογραφίες nikosonline.gr