ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Μου το είπε εκδότης περιοδικού. ''Αν δεν βάλω εξώφυλλο την Μενεγάκη, χάνω φύλλα. Κάτι, λοιπόν, πρέπει να βρω, μια αφορμή, για να δικαιολογήσω την φωτογραφία της στο εξώφυλλο''.

Περισσότερα από 20 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είναι μακράν το Νο1 πρωτοσέλιδο πρόσωπο της ντόπιας showbiz. Ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ήτανε. Εξώφυλλο θα την κάνουν αν πάει για καφέ, κομμωτήριο, σουπερμάρκετ, εκκλησία, γιατρό, παραλία. Αφού, λοιπόν, είναι φίγουρα που πουλάει, τότε να ζητάει φωτογραφικά δικαιώματα. Όπως κάνει μια Αντζελίνα Ζολύ, ένας Νταίηβιντ Μπέκαμ. Γιατί όχι;

Μιλάμε ότι αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια. Το ‘χουν παραξεφτυλίσει, βέβαια, τα περιοδικά, τα site, οι τηλεοπτικές εκπομπές οι κουτσομπολίστικες εκμεταλλευόμενα την εμπορικότητα της κυρίας Ελένης Μενεγάκη. Ακόμα και για ένα ανύπαρκτο γεγονός, για ένα σωρό περιττά, χαζά και άνευ σημασίας πράγματα, αφιερώσουν χώρο και χρόνο για την παρουσιάστρια, η οποία σήμερα 29 Οκτωβρίου έχει γενέθλια. Γεννήθηκε το 1969.

Πού οφείλεται αυτό; Γιατί, δηλαδή, πουλάει τρελά το κορίτσι; Γιατί είναι τόσο χρησιμοποιούμενη από τα media της παραλίας. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αν με ρωτήσεις, θα σου πω δεν ξέρω. Ξέρω, όμως, ότι δεν οφείλεται στο ότι είναι τηλεπαρουσιάστρια, ότι για πολλά χρόνια ήταν πρώτη πρωινατζού. Ούτε, νομίζω, το γκελ που κάνει η κυρία Μενεγάκη οφείλεται στη φυσική της ομορφιά. Κάτι άλλο θα χρειαστεί να αποκωδικοποιήσουν οι ειδικοί.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ