ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

 

Μία κυπριακή εταιρεία του Βαρδινογιάννη αγόρασε από τέσσερις κυπριακές εταιρείες του Κοντομηνά το 50% του Alpha. Εδώ σε θέλω. Γιατί η οικογένεια, δηλαδή ο Βαρδής μέσω του υιού του Τζίγγερ, πήρε και δεύτερο κανάλι. Εδώ σε θέλω.

Τι να την κάνεις τη… δημοσιογραφική πληροφορία. Ώστε να δοθεί η απάντηση. Στο γιατί η οικογένεια που έχει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας, το star, απέκτησε τον έλεγχο και σ’ ένα ακόμα. Ούτε έχει καμία αξία τι λέει ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης. Η απάντηση είναι και εύκολη και βγαίνει από το κεφάλι σου. Από τη σκέψη σου.

Δύο χιλιάδες μετοχές κάνουν κουμάντο στον Alpha.Ο Δημήτρης Κοντομηνάς (φώτο) κρατάει τις 998 και το Βαρδινογιαννέϊκο με 33 εκ. ευρώ γίνεται το αφεντικό του καναλιού με 1002 μετοχές.

Κάνει επένδυση ο Βαρδινογιάννης στη τηλεοπτική βιομηχανία; Έλα! Μία ζωή ήταν ζημιογόνο το star, όπως και το mega, ο αντένας, το κάθε κανάλι. Σήμερα, μάλιστα, με τη βουτιά που έχει πάρει η διαφήμιση τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για να καλύπτονται τα έξοδα λειτουργίας καναλιού.

Με δύο κανάλια το βαρδινογιαννέϊκο γιατί να…. παίζει με τον Τσίπρα σήμερα, αύριο με τον Μητσοτάκη; Ο πρωθυπουργός και ο κάθε παίκτης της πιάτσας θα ψάχνει να βρει άκρη με τον Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ