ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΙΡΟΖ

 

Μια ανύπαρκτη ιστορία ήταν η εμπλοκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός του αγνώστου επιχειρηματικής δραστηριότητας επιχειρηματία στην πατρίδα του και στην Ευρώπη Παϊρόζ. Που σημαίνει ότι ποτέ δεν υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον να αποκτήσει το πακέτο μετοχών ή το 50% από τον Αλαφούζο.

Όλα ήταν ένα σκηνοθετημένο ψέμα. Έπαιξε ένα φανταστικό σήριαλ, που βέβαια είχε τη σκοπιμότητα του. Να γλυτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό στα χαρτιά, όπως και το κατάφερε διότι για πάρτη του άλλαξαν οι κανονισμοί. Και από την άλλη, να ρυθμιστούν τα χρέη πιο ευνοϊκά από ποτέ, ώστε να μη… σηκωθεί και φύγει ο… επενδυτής από την Ασία.

Τώρα παίζει το άλλο μαϊμού ρεπορτάζ. Ότι ο Αλαφούζος δεν άντεξε την… ασυνέπεια του Ταϊλανδού και σταματάει το όποιο νιτερέσο μαζί του. Λες και απασχολεί τον κόσμο το τι σόι είναι ο κάθε Παϊρόζ. Λες και ο υπόλογος δεν είναι ο μεγαλομέτοχος, αλλά ο… Παϊρόζ.

Και τα ΜΜΕ βαράνε πάντα στον ίδιο ρυθμό. Συνεχίζουν την κοροϊδία, ακόμα και σήμερα που αποδείχτηκε πανηγυρικά.

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν χάλασε το deal Αλαφούζου- Παϊρόζ. Και πως είναι δυνατόν να χαλάσει όταν ποτέ δεν υπήρξε. Ποτέ δεν περπάτησε, σε πείσμα των… αποκαλυπτικών ρεπορτάζ από τα μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΟΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ