ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ;

 

Ρίχνει ο Κύπριος οπαδός της Τότεναμ τη μπανανόφλουδα σε αράπη παίκτη της Άρσεναλ (φ και λέει Δεν είμαι ρατσιστής. Φοβερή η εποχή μας. Δεν παίζεται με τίποτα. Όπως ο άλλος, ο ''παρουσιαστής'' οπαδός του Ολυμπιακού, απεκάλεσε ''πίθηκο'' τον Αντετοκούνμπο και είπε Δεν το εννοούσα, αγαπάω και βοηθάω τους μετανάστες.

Ο Τσίπρας υπογράφει νέο μνημόνιο και κατηγορεί τους προηγούμενους για μνημονιακούς. Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης, υπόδικος για τις μίζες στα ψηφιακά, τα πήρε κανονικά από την Siemens, και τι είπε; Αυτό που είπε ο Κύπριος της Τότεναμ με τη μπανανόφλουδα. Και η τηλεοπτική περσόνα για τον Αντετοκούνμπο. Και ο μέχρι προχθές υπουργός εξωτερικών λέει σήμερα πως... αν ήμουνα σήμερα υπουργός εξωτερικών θα τράβαγα το αυτί του Ζάεφ.

Ό,τι θέλει λέει ο καθένας. Αυτή είναι η εποχή μας. Τον έχουν για απόλυτο μαλάκα τον κόσμο. Ή, επί της ουσίας, εντελώς αδιάφορο. Το μαύρο, άσπρο λένε και δεν κινδυνεύουν να γιαουρτωθούν. Γιατί όχι να φάνε και τα χαστούκια τους.
Η Siemens δωροδοκούσε μια ζωή. Δεν έχει καμία σημασία ποιος έπαιρνε τα βρώμικα λεφτά, αλλά για ποιο λόγο τα έσπρωχνε η γερμανική πολυεθνική εταιρεία. Η Siemens ήθελε να κάνει τη δουλειά της. Και επειδή νταραβεριζότανε με μια χώρα όπου ΟΛΟΙ τα αρπάνε, προκειμένου να παίρνει αυτή, η Siemens, τις παραγγελίες, δωροδοκούσε τα κόμματα, ΟΛΑ τα κόμματα.

Στην υπεράσπιση του ο Μαντέλης λέει ότι ναι, τα άρπαξα, αλλά δεν δωροδοκήθηκα. Σα να λέει μια παντρεμένη ότι ο γκόμενος με κάλεσε στο σπίτι του, με έγδυσε με τη θέλησή μου, άνοιξα τα πόδια μου, μου το φερμάρισε κανονικά, όμως δεν έκανα σεξ μαζί του.
Το ίδιο ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός μεταφορών.Ότι το «πακέτο» της Siemens ήταν «προεκλογική χορηγία», δεν έχει σχέση με την υπογραφή του στην παραγγελία των ψηφιακών τηλεφώνων. Φοβερά πράγματα.

Το ίδιο έλεγαν και στο ΠΑΣΟΚ. Έπαιρνε τις μίζες από την Siemens ο Τσουκάτος, ο σύμβουλος του Σημίτη και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και έλεγε ότι η γερμανική εταιρεία ήθελε να βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία του κινήματος.

Τι μ' ενδιαφέρει εμένα αν ο κάθε Τσουκάτος κονόμησε προσωπικά, αν έδωσε στο κόμμα όλα το μαύρο χρήμα από τις μίζες και δεν κράτησε μία για πάρτη του.Σημασία έχει ότι διέπραξαν το έγκλημα να δωροδοκούνται από πολυεθνική με την οποία υπέγραφαν κοντράτα εκατομμυρίων για προμήθειες στο δημόσιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ... ΦΥΛΑΚΕΣ!