ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο LAKIS GAVALAS

 

Μόνον ένας αληθινός άντρας, θα έλεγε τέτοια βαρειά κουβέντα. «Προτιμώ να γκαστρωθώ για να γεννήσω κάτι που με εκφράζει…». Η κουβέντα για τα πρωϊνατζήδικα της τηλεόρασης και, βέβαια για τις πρωϊνατζούδες, γυναίκες και άντρες των καναλιών.

Συμπαθέστατο και γλυκύτατο πλάσμα ο θηλυπρεπέστατος μόδιστρος κύριος Lakis Gavalas, όμως αρσενικότατος με λόγο πάντα αληθινό, τολμηρό, σπαθένιο. Ο ίδιος θα μακιγιαριστεί, θα ντυθεί παρδαλά, οι κινήσεις του να δείχνουν Lady, όμως η σκέψη του και η γλώσσα του είναι ξεκάθαρη και όποιον πάρει ο χάρος.

Τον ρώτησαν τον λατρεμένο της showbiz αν θα έκανε πάλι τηλεόραση, ίσως πρωϊνάδικο, κι αυτός, λες ένας πρώην πρωθυπουργός που σκέπτεται να επαναδραστηριοποιηθεί, απάντησε: «Όχι και πρωϊνάδικο! Δεν είναι της κλάσεως μου». Δεν ανέφερε ονόματα. Πάντα διακριτικός, ευγενέστατος ο Lakis. Όλους τους αγαπάει, όλοι τον αγαπάνε.

«Τις πρωϊνές εκπομπές τις βλέπουν, μάλλον τις ακούνε γυναίκες που μαγειρεύουν, που σκουπίζουν, που τινάζουν χαλιά. Με το πρωϊνό show δεν έχεις περιθώρια να γεννήσεις κάτι σημαντικό. Προτιμώ να γκαστρωθώ για να βγει κάτι που έχει μέλλον…» (Στη φώτο με τους celebrities Τρύφωνα Σαμαρά, Πέτρο Κωστόπουλο, Ηλία Ψινάκη).

Με την ευκαιρία να σημειώσω. Την αξία της κουβέντας του κυρίου Γαβαλά «Προτιμώ να γκαστρωθώ…» θα την εκτιμήσουν μόνον όσοι έχουν μυηθεί στη διαδικασία της αθανασίας. Ομιλώ θεολογικά, όχι θρησκευτικά. Πατερικά. Δηλαδή; Γίνεσαι αθάνατος μόνον αν γεννήσεις τον εαυτό σου, κι αυτή η γέννα δεν αφορά τις γυναίκες, παρά μόνον τους άνδρες. Τα έχει πει ο δάσκαλος.

Αυτά τα ολίγα για τον διασκεδαστικό κύριο Λάκη Γαβαλά που γεννήθηκε το 1952, σα σήμερα 5 Ιανουαρίου, και για εννέα χρόνια υπήρξε παντρεμένος, με γυναίκα βέβαια. Δικιά του κουβέντα: ''Από τα 30 μου και μετά τις γυναίκες τις βλέπω μόνο στο κομμωτήριο''.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…