ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ότι έκλεισε συμφωνία με τον 22χρονο Πολωνό Κάρολ Σβιντέρσκι, πλακώσανε τα κεράσματα από έγκυρους δημοσιογράφους σε αξιόπιστα ΜΜΕ, με μπακλάβες και κανταΐφια, γαλακτομπούρεκα και σαραγλί, κι άλλα σιροπιαστά γλυκά ταψιού.

Ώπα, ρε! Γιατί αυτός ο πεοθηλασμός στην εξέδρα; Καμία αντίρρηση ότι ο νέος του ΠΑΟΚ, η «απάντηση» ΠΑΟΚ στη «φυγή» Πρίγιοβιτς, πρόκειται για ταλέντο. Για ποδοσφαιριστή αξίας και εξελίξιμο. Άσε πρώτα να τον δείτε στο γήπεδο!

Είναι η παλαιά και αθάνατη τακτική του μακαρίτη Θόδωρου Νικολαίδη από την εφημερίδα του, το Φως. Την οποία μέχρι και σήμερα ακολουθούν όλα τα φύλλα με κατ’ εξοχήν οπαδικό κοινό. Κάθε παίκτης που έρχεται στην ομαδάρα μας, είναι παικταράς. Τέλος! Κουτσός είναι, έχει τα χρονάκια του, χαλασμένο το μυαλό του, όποιος κι αν είναι, πρόκειται για παικταρά, τέλος.

Πάντα ο Ολυμπιακός είχε παικταράδες για το Φως. Και σ’ όλους κυριαρχούσε η… ολυμπιακή ψυχή. Παικταράς κι αυτός που τον έδιωχνε ο Ολυμπιακός ως ακατάλληλο μετά από έξι μήνες. Παικταράς και ο σακατεμένος από τραυματισμούς. Παικταράς και ο παμφθηνός σε αγοραστική αξία.

Όλοι είναι παικταράδες αφού φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού. Τέλος!

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ... ΒΙΑΖΕΤΑΙ